Bilgisayarımda Secure Boot kısmı açık TPM falande açık ama FACEIT'te warning: Secure Boot is not working properly hatası alıyorum MSI B650M Gaming Plus Wi-Fi anakart kullanıyorum nasıl düzeltirim yardı meder misiniz?
Bilgisayarımda Secure Boot kısmı açık TPM falande açık ama FACEIT'te warning: Secure Boot is not working properly hatası alıyorum MSI B650M Gaming Plus Wi-Fi anakart kullanıyorum nasıl düzeltirim yardı meder misiniz?
Eki Görüntüle 2482660
Aynı hatayı bende alıyorum OK diyip geçiyorum bir sorun olmuyor şahsen. OK dedikten sonra kapanıyor mu anticheat?Bilgisayarımda Secure Boot kısmı açık TPM falande açık ama FACEIT'te warning: Secure Boot is not working properly hatası alıyorum MSI B650M Gaming Plus Wi-Fi anakart kullanıyorum nasıl düzeltirim yardı meder misiniz?
Eki Görüntüle 2482660
evet sonra yeniden başlat indir kısmı geliyo yine ayınsını yapıyom hesabımı giriyorum doğruluyo normal başlat kısmı geliyo sonr a gidiyo anlamadımAynı hatayı bende alıyorum OK diyip geçiyorum bir sorun olmuyor şahsen. OK dedikten sonra kapanıyor mu anticheat?
Eki Görüntüle 2482660
yok olmuyor![]()
Secure Boot is not working properly
If you have see this warning when starting the Anti-cheat, your PC likely has a MSI motherboard. Unfortunately Secure Boot does not work properly with its default settings on many recent MSI mother...support.faceit.com
Yok olmuyor.
bıosu az önce güncelledim yine olmadı chat gptye bıosun ana ekranını attım csm açık dedi dediklerini yaptım birşey olmadıDoğru yaptıysanız olması gerek. BIOS güncel değilse BIOS güncellemesi yaptıktan sonra tekrar dener misiniz?
BIOS'u az önce güncelledim yine olmadı chat GPT'ye BIOS'un ana ekranını attım CSM açık dedi dediklerini yaptım bir şey olmadı Eki Görüntüle 2482739
BIOS'tan Secure Boot ayarının olduğu kısmı atın bakalım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.