Çözüldü FACEIT Secure Boot hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 11

W0ZuN

Centipat
Makaleler
1
Daha fazla  
Bilgisayarımda Secure Boot kısmı açık TPM falande açık ama FACEIT'te warning: Secure Boot is not working properly hatası alıyorum MSI B650M Gaming Plus Wi-Fi anakart kullanıyorum nasıl düzeltirim yardı meder misiniz?

Dosya Ekleri

• resim_2025-05-02_200138156.png
    20,2 KB · Görüntüleme: 191
  • resim_2025-05-02_200151049.png
    14,8 KB · Görüntüleme: 186
Çözüm
Adımları doğru yapmamışsınız. Secure Boot preset kısmına tıklayıp maximum Security seçeneğini seçip kaydedip çıkın.
Hocam merhaba, benim farklı bir sorum olacaktı.

Biliyorsunuz Faceit AC Windows Çekirdek Yalıtımının "Memory Integrity" açılmasını istiyor. Ben Asrock B850 Steel Legend Anakart kullanıyorum. Çekirdek yalıtımını açmazsam Faceit AC kesinlikle çalışmıyor. Çekirdek yalıtımı performans düşürdüğü için kapatmak istiyorum. Fakat arkadaşlarımda Asus ve Msi anakartlar var onlar çekirdek yalıtımını kapatmasına rağmen Faceit AC çalışıyor. Bu nasıl oluyor? Biraz kurcaladım ama çözemedim. Sırf bu yüzden anakart değiştirmeyi düşünüyorum. Çekirdek yalıtımını kapatarak Faceit AC nasıl çalıştırabilirim? Bios üzerinden yapmam gereken birşeyler mi vardır? Bilginiz var mı bu konuda

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…