Bilgisayarımda Secure Boot kısmı açık TPM falande açık ama FACEIT'te warning: Secure Boot is not working properly hatası alıyorum MSI B650M Gaming Plus Wi-Fi anakart kullanıyorum nasıl düzeltirim yardı meder misiniz?
Bilgisayarımda Secure Boot kısmı açık TPM falande açık ama FACEIT'te warning: Secure Boot is not working properly hatası alıyorum MSI B650M Gaming Plus Wi-Fi anakart kullanıyorum nasıl düzeltirim yardı meder misiniz?
If you have see this warning when starting the Anti-cheat, your PC likely has a MSI motherboard. Unfortunately Secure Boot does not work properly with its default settings on many recent MSI mother...
Biliyorsunuz Faceit AC Windows Çekirdek Yalıtımının "Memory Integrity" açılmasını istiyor. Ben Asrock B850 Steel Legend Anakart kullanıyorum. Çekirdek yalıtımını açmazsam Faceit AC kesinlikle çalışmıyor. Çekirdek yalıtımı performans düşürdüğü için kapatmak istiyorum. Fakat arkadaşlarımda Asus ve Msi anakartlar var onlar çekirdek yalıtımını kapatmasına rağmen Faceit AC çalışıyor. Bu nasıl oluyor? Biraz kurcaladım ama çözemedim. Sırf bu yüzden anakart değiştirmeyi düşünüyorum. Çekirdek yalıtımını kapatarak Faceit AC nasıl çalıştırabilirim? Bios üzerinden yapmam gereken birşeyler mi vardır? Bilginiz var mı bu konuda