fırataktan
Centipat
Arkadaşlar merhaba Faceit oynamak istiyorum. Normalde 4 maç attım faceitac sorun çıkarmadı sonrasında ise, AC istedi ve girdiğimde ise bilgisayarım sürekli mavi ekran vermeye başladı.
Arkadaşlar merhaba Faceit oynamak istiyorum. Normalde 4 maç attım faceitac sorun çıkarmadı sonrasında ise, AC istedi ve girdiğimde ise bilgisayarım sürekli mavi ekran vermeye başladı.
Minidump?
[/QUO
Windows a girdiğim zaman öyle bir dosya göremiyorumMinidump?
Google üzerinden giriş yaptığım için öyle bir dosya mevcut değilDostum öncelikle şu yolu izle; "C:\Users\kullanıcı adın\AppData\Roaming\FACEIT\FACEIT Client
Burada ki Debug dosyasını paylaşır mısın ? Bir de Windows/Minidump klasör'ün içinde ki Minidump dosyalarını. Yalnız ben Windows Minidump dosyaları hakkında yardımcı olamam, mavi ekran'ın nedenini bu şekilde öğrenebiliriz. Eminim birileri bu dosyalara bakıp mavi ekran sorununu sana açıklayabilir. İşte bir de Faceit Anti-cheat programı crash varsa bakalım, debug dosyasını bekliyorum...
Google üzerinden giriş yaptığım için öyle bir dosya mevcut değil
Demek istediğim google üzerinden Faceit giriyorum FaceitAC bilgisayarımda kurulu bir uygulama.Nasıl yani ? Faceit Anti-cheat ile Google üzerinden girmeyi anlayamadım ? Benim bildiğim Faceit Anti-Cheat programı Windows a kurulan, ve hizmetler de arka plan da çalışan bir uygulama...
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.