wanetage Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 15 Ekim 2019 Mesajlar 7.526 Makaleler 15 Çözümler 720 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2022 #11 harunEr dedi: İstediğim zaman tekrar açabilirim diye kapattırdım ya 1 saat evvel. Genişletmek için tıkla... Silinen veya devre dışı bırakılan FACEIT hesapları geri döndürülemiyor, hata etmişsiniz. Geçmiş olsun.
harunEr dedi: İstediğim zaman tekrar açabilirim diye kapattırdım ya 1 saat evvel. Genişletmek için tıkla... Silinen veya devre dışı bırakılan FACEIT hesapları geri döndürülemiyor, hata etmişsiniz. Geçmiş olsun.
virtuos Decapat Katılım 26 Temmuz 2022 Mesajlar 204 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2022 #12 harunEr dedi: Ben zaten lemim kardeşim supremden düşmeyim daha ne gelişmesi ) Genişletmek için tıkla... FACEIT in mmle gram alakası yok.
harunEr dedi: Ben zaten lemim kardeşim supremden düşmeyim daha ne gelişmesi ) Genişletmek için tıkla... FACEIT in mmle gram alakası yok.
harunEr Decapat Katılım 8 Temmuz 2022 Mesajlar 234 3 Ağustos 2022 #13 virtuos dedi: FACEIT'in mmle gram alakası yok. Genişletmek için tıkla... Benim hiç hoşuma gitmedi adamlar troll attı dün iki maçta bir de ESEA deneyeceğim.
virtuos dedi: FACEIT'in mmle gram alakası yok. Genişletmek için tıkla... Benim hiç hoşuma gitmedi adamlar troll attı dün iki maçta bir de ESEA deneyeceğim.