Faceit Technopat Topluluğu Var Mı?

eakn59

Hectopat
Merhabalar Faceit'te +60 maç atmış bulunmaktayım ve büyük bir sorun var. Her el troll gelen insanlar olmaz veya AFK gelmez diye umduğum yer gerçekten tek başına girenler için sıkıntı oluyor. Neredeyse her maç gelen yüksek seviyeler bizi bozguna uğratıyor. 3-5 Round arka arkaya kaybettikten sonra çıkanlar da cabası. Harita seçimlerinde banlanmasını istediğimiz haritaları banlamayıp trolleyen kaptanlar vs. durumlar söz konusu. Faceit'te bir Technopat topluluğu oluştursak veya sürekli girenler birbirini eklese yardımcı olsa güzel olurdu. İnanın 3 ve 2 seviyeleri arasında cirit atıyorum. Tam 4'e yükseleceğim derken tekrar tekrar lose alıp düşüyorum. Tabii ki tek sorun bu değil, lose aldıktan sonra gelen moral düşüklüğü gibi şeyler gerçekten çok etkiliyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sana bir tane Faceit premade bulma Discord adresi önerebilirim. Ama buradan yazsam sıkıntı olur mu? Veya özel gel istiyorsan.

MM rankınız nedir? 4 kişi faceit oynuyoruz her gece. Bizim ranklarımız lem, supreme seviyesinde. Faceitte şuan 4-5-7 level civarıyız.
Nova 4
Rank kasmaya yeni başladım düzenli CS:GO oynamıyordum şimdiye dek. Yardımcı olacaksanız gelebilirim ama sizin yanınızda pek fazla performans gösterebileceğimi sanmıyorum.
Sana bir tane Faceit premade bulma Discord adresi önerebilirim. Ama buradan yazsam sıkıntı olur mu? Veya özel gel istiyorsan.
TCL'den bahsediyor olmalısınız. Orada bulundum dün ve her maçta lobi kavga ediyor çok garip bir şekilde o yüzden orasından ümidimi kestim.

Nova 4.
Rank kasmaya yeni başladım düzenli CS:GO oynamıyordum şimdiye dek. Yardımcı olacaksanız gelebilirim ama sizin yanınızda pek fazla performans gösterebileceğimi sanmıyorum.

Tcl'den bahsediyor olmalısınız. Orada bulundum dün ve her maçta lobi kavga ediyor çok garip bir şekilde o yüzden orasından ümidimi kestim.

Waytfeys diye bir Discord sunucusundan bahsediyordum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı