B bugter Megapat Katılım 22 Temmuz 2014 Mesajlar 429 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Temmuz 2018 #1 Bu şekilde hata alıyorum. Ne yapmalıyım?
Serpenos Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 15 Ağustos 2014 Mesajlar 3.303 Makaleler 2 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek Profil Kapağı 1522193036 20 Temmuz 2018 #2 Steam hesabınızı girmenizi yani siteye bağlamanızı istiyor. Artı 0 Eksi
KS KS B bugter Megapat Katılım 22 Temmuz 2014 Mesajlar 429 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Temmuz 2018 #3 Serpenos dedi: Steam hesabınızı girmenizi yani siteye bağlamanızı istiyor. Genişletmek için tıkla... Ben önceden bağlamıştım. Sonra şifre değiştirdim böyle bir yazı geliyor bana. Artı 0 Eksi
Serpenos dedi: Steam hesabınızı girmenizi yani siteye bağlamanızı istiyor. Genişletmek için tıkla... Ben önceden bağlamıştım. Sonra şifre değiştirdim böyle bir yazı geliyor bana.
Serpenos Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 15 Ağustos 2014 Mesajlar 3.303 Makaleler 2 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek Profil Kapağı 1522193036 20 Temmuz 2018 #4 Yukarıda ise bağlanmaya çalıştığınız Steam hesabı halihazırda başka bir FaceIT kullanıcısına bağlanmış yazıyor. Eğer böyle bir seçenek varsa hesabınızın bağlantısını kesip tekrar bağlar mısınız? Artı 0 Eksi
Yukarıda ise bağlanmaya çalıştığınız Steam hesabı halihazırda başka bir FaceIT kullanıcısına bağlanmış yazıyor. Eğer böyle bir seçenek varsa hesabınızın bağlantısını kesip tekrar bağlar mısınız?
KS KS B bugter Megapat Katılım 22 Temmuz 2014 Mesajlar 429 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Temmuz 2018 #5 Serpenos dedi: Yukarıda ise bağlanmaya çalıştığınız Steam hesabı halihazırda başka bir FaceIT kullanıcısına bağlanmış yazıyor. Eğer böyle bir seçenek varsa hesabınızın bağlantısını kesip tekrar bağlar mısınız? Genişletmek için tıkla... Maalesef böyle bir seçenek yok. Hesabı dondurma seçeneği de yok. Ne yapmam gerek arkadaşlar? Son düzenleme: 20 Temmuz 2018 Artı 0 Eksi
Serpenos dedi: Yukarıda ise bağlanmaya çalıştığınız Steam hesabı halihazırda başka bir FaceIT kullanıcısına bağlanmış yazıyor. Eğer böyle bir seçenek varsa hesabınızın bağlantısını kesip tekrar bağlar mısınız? Genişletmek için tıkla... Maalesef böyle bir seçenek yok. Hesabı dondurma seçeneği de yok. Ne yapmam gerek arkadaşlar?