Facia Yarın Başlıyor

Maceranın devamı gelmiştir arkadaşlar İyi okumalar.

Mümkünse hemen iade etmeye bak. GT 210 ne ya? Ayrıca o GPUnun gerçek ismi Geforce 210, GT bile değil yani. 5 yıl önceki oyunları düşük çözünürlükte açabilirsin, 5 yıl önceki derken Crysislerden falan bahsetmiyorum. Entegre GPUlar bile ondan kaliteli.

Yav kimse yazının tamamını okumuyor mu ? Almadım. Zaten dedim amcama. Pazartesi vatandan sıfır alacağım. Yav aldığı bakkalla bile görüştüm. Adama oyunları açmaz falan dedim. Adam ben bilgisayarcıyım zaten biliyorum diyor pişkin pişkin. Madem biliyorsun neden veriyorsun. Ama adamda haklı şimdi amcam 450TL almış o bilgisayarı Şimdi o bilgisayarı şirketinde muhasebeye verecekmiş.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hadi hayırlısı yeni bilgisayarının resimlerini felan ayrıntılı bir şekilde bekliyoruz

Madem oyun oynatıyormuş, bakkala battlefield 4 ultra ayarlarda açmasını söyleyecektin. Nefret ediyorum onlardan, birde anlatırken senden çok biliyormuş gibi sırıtıyorlar.

Karşısında bilmeyen biri olunca çok rahat kandırabilir. Ancak senin gibi bilen birini görünce öyle kalır. Doğru olan yapılmış. Bu PC ' yi kullanacak olan sensin. Kimse karışamaz. Vatan ' dan alırkende o bilgisayarcıya mecbur değilsin. Kendin git. Bütçene ve kullanım amacına uygun olan beğendiğin PC ' yi al. Zamanında babam PC alırken bilgisayarcıda gelsin demişti. İstemiyorum diye sözümü geçirdim. Kendim istediğimi aldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…