Factorio alınır mı?

wetonz

Centipat
Daha fazla  
Merhaba,

Oyunu yeni öğrendim ismini ilk defa duydum. Büyük birçoğunluğun oyunu övdüğünü gördüm ve merak ettim. İnceledim, videolarını izledim, ve oyun benim de hoşuma gitti. Ancak, fiyatı bana biraz fazla gibi geldi. Bu yüzden fikir almak için buraya konu açmaya karar verdim.

Eğer varsa Factorio benzeri bir oyun önerirseniz çok sevinirim. Oyunu Steam'den alacağım. Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam ilk öncelikle ne tür bir strateji oyunu istiyorsunuz? Normalde Factorio oynamadım fakat baya oyun biliyorum en azından isim olarak. Bu arada strateji oyunları sadece endüstriyel, koloni simülasyonu, şehir kurma vb... gibi birbirine benzer fakat bir o kadar farklı temalar işlerler. O yüzden sordum

Hocam ilk öncelikle ne tür bir strateji oyunu istiyorsunuz? Normalde Factorio oynamadım fakat baya oyun biliyorum en azından isim olarak. Bu arada strateji oyunları sadece endüstriyel, koloni simülasyonu, şehir kurma vb... gibi birbirine benzer fakat bir o kadar farklı temalar işlerler. O yüzden sordum
Her türlü strateji oyununu oynarım hocam. Tek istediğim keyifli olması ve saatlerce oynatabilecek olması.

Her türlü strateji oyununu oynarım hocam. Tek istediğim keyifli olması ve saatlerce oynatabilecek olması.
Yani istek listemdeki oyunlardan bahsedeceğim şuan
Save 20% on Frostpunk 2 on Steam (ilk oyuna nazaran stratejileriniz politika üzerine yoğunlaşmış)
Save 40% on Highrise City on Steam (cities skylines'in para gözlü olup onlarca DLC yayınlayıp satmaya zorlamasını çekmek istemeyenlere güzel alternatif)
Save 70% on Hearts of Iron IV on Steam (detaylı ülke yönetme simülatörü[arkadaşım 1000 saate kadar oynamıştı])
Save 65% on Age of Empires II: Definitive Edition on Steam (bir klasik)
Save 75% on Anno 1800 on Steam (Resmi Türkçe altyazı seçeneği bulunmuyor ama iyi oyundur)
Save 20% on Infection Free Zone on Steam (kendi yaşadığınız konumunuzda geçen oyun olduğunu duydum, diğer yandan da yeni oyun olduğu için sıklıkla güncelleme alıyor)
Save 33% on Age of Mythology: Retold on Steam (Age of serisinin yeni oyunu full mitoloji üzerine bu safer)
Save 50% on Terra Nil on Steam
Save 50% on Empires of the Undergrowth on Steam (baya baya olumlu yorum almış)
Save 50% on Banished on Steam (çok nadir indirime girer hastalık yönetme gibi gibi mekanikler de barındırıyor)
Save 25% on City Game Studio: Your Game Dev Adventure Begins on Steam (oynadığım Game Dev Tycoon oyununa benzeyen ve nadir indirime giren oyunlardan)
Save 30% on Age of History 3 on Steam (Age of gibi popüler serinin yeni çıkmış 3. oyunu)
Save 50% on Settlement Survival on Steam (Banished'ten biraz daha iyi olduğunu duymuştum)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı