Leonalayja Kilopat Katılım 1 Ekim 2018 Mesajlar 278 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mayıs 2023 #11 249580 dedi: Satısfactory iyidir güzeldir fakat içerik bakımında factorio ya kıyasla boş bir oyun. İki grafik görüyorsun diye oyun iyi olmuyor. Genişletmek için tıkla... Yalnız Satisfactory'yi överken grafikten bahsetmedim bile xd.
249580 dedi: Satısfactory iyidir güzeldir fakat içerik bakımında factorio ya kıyasla boş bir oyun. İki grafik görüyorsun diye oyun iyi olmuyor. Genişletmek için tıkla... Yalnız Satisfactory'yi överken grafikten bahsetmedim bile xd.
Heisenberg White Centipat Katılım 14 Nisan 2023 Mesajlar 65 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 24 Mayıs 2023 #12 Leonalayja dedi: Yalnız Satisfactory'yi överken grafikten bahsetmedim bile xd. Genişletmek için tıkla... Her iki oyunda iyi ve güzel Factorio görsel olarak daha basitleştirilmiş ve sistem dostu bir oyun.
Leonalayja dedi: Yalnız Satisfactory'yi överken grafikten bahsetmedim bile xd. Genişletmek için tıkla... Her iki oyunda iyi ve güzel Factorio görsel olarak daha basitleştirilmiş ve sistem dostu bir oyun.