Fahiş fiyatlı bilgisayarlar neden var?

zeeQ

Centipat
Merhaba öncelikle şu tür bilgisayar satanlarla ilgili düşüncelerimi söyleyeceğim. Ben böyle insanların Müslüman olduğunu, ya da herhangi bir inançlarının düşünmüyorum. Öncelikle bu düpedüz kul hakkı illaki 1-2 bilgisayardan anlamayan insanı dolandırmışlardır bile. 3050 falan taksan neyse, 1050 Ti nedir arkadaş bunların sonu sizce gelmeyecek mi? Gün geçtikçe böyle sistemler çıkmaya devam mı edecek? Devletin el atmasının gerektiğini düşünüyorum. Siz ne düşünüyorsunuz?

Dosya Ekleri

• IMG_20241124_113455.jpg
    IMG_20241124_113455.jpg
    68 KB · Görüntüleme: 47
Kasanın içindeki fanlar kaliteli ve pahalı olabilir. Satıcı eğer imkan tanıyorsa kasanın içindeki 1050 Ti'yi çıkartıp 4060 koyabilir 18-19 bin liraya düşürebilirsiniz fiyatı. Böyle bir satış stratejileri olabilir Teknosa'nın.

Kasanın içindeki fanlar kaliteli ve pahalı olabilir. Satıcı eğer imkan tanıyorsa kasanın içindeki 1050 Ti'yi çıkartıp 4060 koyabilir 18-19 bin liraya düşürebilirsiniz fiyatı. Böyle bir satış stratejileri olabilir Teknosa'nın.

Hayır hocam bu marka hep böyle atıyorum 15 bin TL'ye GT 730 kasa satıyorlar her şey kalitesiz yani.

Hayır hocam bu marka hep böyle atıyorum 15 bin TL'ye GT 730 kasa satıyorlar her şey kalitesiz yani.

Almazsınız olur biter. Böyle gereksiz şeyleri dert etmeyin kendinize. Slk insan avcılarıdır bunlar genelde. Eğer 23 bin TL'lik gücü olup gücünü buna veriyorsa alan insan için yapacak bir şey yok. 'ühhh slk' deyip güler geçeriz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı