Çözüldü Failed to initialize BattlEye Service: Windows Test-Signing Mode not supported

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

dark_night

Megapat
Daha fazla  
Bilgisayar geçen akşam ağırlaşınca bilgisayarı kapatıp yeniden açtığımda Windows Onarma ekranı karşıma çıktı ve hiç bir türlü bilgisayar açılmıyordu. İnternette birkaç çözüm denedim. Sürücü imzası zorlamasını devredışı bırak seçeneğiyle bilgisayarı açabiliyorum ancak PUBG, R6S açamıyorum. Açılırken şöyle bir hata veriyor;

Failed to initialize BattlEye Service: Windows Test-Signing Mode not supported.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Kod:
bcdedit /set testsigning on
Komutunu girdim, daha sonra restart atıp off yaptım, daha sonra da bu komutu girdim:
Kod:
bcdedit.exe /set nointegritychecks off
Sistemde TDSS önyükleme virüsü olabilir. Sürücü imza zorlaması devre dışı iken Windows'u başlatın.

TDSSKiller'ı indirin:

http://support.kaspersky.com/downloads/utils/tdsskiller.zip

İndirdiğiniz arşivi bir klasöre çıkarın. TDSSKiller.exe'yi yönetici olarak çalıştırın ve tarama bitene kadar bekleyin. Bu işlem sonrasında bilgisayarı yeniden başlatmanız gerekebilir.

Sorun devam ederse Komut İstemini yönetici olarak çalıştırıp bu komutu girin:
Kod:
DISM /Online /Cleanup-Image /RestoreHealth
Bitene kadar bekleyin ve sistemi yeniden başlatın.

Sistemde TDSS önyükleme virüsü olabilir. Sürücü imza zorlaması devre dışı iken Windows'u başlatın.

TDSSKiller'ı indirin:

http://support.kaspersky.com/downloads/utils/tdsskiller.zip

İndirdiğiniz arşivi bir klasöre çıkarın. TDSSKiller.exe'yi yönetici olarak çalıştırın ve tarama bitene kadar bekleyin. Bu işlem sonrasında bilgisayarı yeniden başlatmanız gerekebilir.

Sorun devam ederse Komut İstemini yönetici olarak çalıştırıp bu komutu girin:
Kod:
DISM /Online /Cleanup-Image /RestoreHealth
Bitene kadar bekleyin ve sistemi yeniden başlatın.
Maalesef hocam işe yaramadı :(
Çözüldü. Aynı sorunu yaşayan arkadaşlar için de çözümün linkini bırakayım buraya:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kod:
Komutunu girdim, daha sonra restart atıp off yaptım, daha sonra da bu komutu girdim:
Kod:

Çözüm
Bana yardımcı olur musun lütfen? Sürücü imzası zorlamasını devredışı bıraktığımda Steam, uPlay vs. oyunları açılmıyor. Kullandığım Logitech F710 Gamepad Xinput modunda çalışması için yazılımı yüklemem için sürücü imzası devredışı kalması lazım sence nasıl bir yol izlemeliyim.
Kod:
Kod:

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı