Çözüldü "Failed to load Configuration" hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Mr. Beast

Hectopat
Yer
Ohio
Daha fazla  
RAM
4 GB
SSD veya HDD modeli
460 GB HDD
Ekran kartı
Intel HD Family 3 GB
İşlemci
Intel Core i3 1.7 GHz
Arkadaşlar bilgisayarıma macOS High Sierra kurmak için forumdan indirdiğim OpenCore .raw dosyasını balenaEtcher ile USB'ye yazdım USB 8 GB. OC: Failed to load configruatıon hatası aldım. USB'ye Config atmak istediğimde USB sadece 196 MB gözüküyor ve içinde hiç dosya yoktu yardımlarınızı beklıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar bilgisayarıma macOS high serria kurmak ıçın forumdan ındırdıgım OpenCore. RAW dosyasını balena ile USB'ye yazdım USB 8 GB bu OC: Faıled to load confıgruatıon hatası aldım USB'ye Config atmak ıstedıgımde. USB sadece 196 MB gozukuyordur ve içinde hiç dosya yoktu yardımlarınızı beklıyorum.

Disk yönetiminin resmini at.

Arkadaşlar bilgisayarıma macOS High Sierra kurmak için forumdan indirdiğim OpenCore .raw dosyasını balenaEtcher ile USB'ye yazdım USB 8 GB. OC: Failed to load configruatıon hatası aldım. USB'ye Config atmak istediğimde USB sadece 196 MB gözüküyor ve içinde hiç dosya yoktu yardımlarınızı beklıyorum.
Bizim imajımızı mı kullandınız? "EFI" adlı bir klasör dahi mi yok 196 MB'lık partisyonda?

Dosya Ekleri

• resim_2022-02-15_213310.png
    resim_2022-02-15_213310.png
    48,1 KB · Görüntüleme: 41
Şimdi içinden sisteminiz için uygun olan Config dosyasını seçin ancak eğer 2. nesil veya daha eski bir işlemciye sahipseniz içinde uyumlu bir Config dosyası bulunmayacaktır.

Hocam hangisinin olduğunu nasıl anlayacağım?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı