Arkadaşlar bilgisayarıma macOS High Sierra kurmak için forumdan indirdiğim OpenCore .raw dosyasını balenaEtcher ile USB'ye yazdım USB 8 GB. OC: Failed to load configruatıon hatası aldım. USB'ye Config atmak istediğimde USB sadece 196 MB gözüküyor ve içinde hiç dosya yoktu yardımlarınızı beklıyorum.
Belli ki bizim imajımızı indirmemişsiniz. O dediğiniz partisyona bu EFI dosyasını atıp sisteminize uygun olan config dosyasını "config.plist" olarak adlandırın ve kurulumu yeniden deneyin.
Arkadaşlar bilgisayarıma macOS high serria kurmak ıçın forumdan ındırdıgım OpenCore. RAW dosyasını balena ile USB'ye yazdım USB 8 GB bu OC: Faıled to load confıgruatıon hatası aldım USB'ye Config atmak ıstedıgımde. USB sadece 196 MB gozukuyordur ve içinde hiç dosya yoktu yardımlarınızı beklıyorum.
Arkadaşlar bilgisayarıma macOS High Sierra kurmak için forumdan indirdiğim OpenCore .raw dosyasını balenaEtcher ile USB'ye yazdım USB 8 GB. OC: Failed to load configruatıon hatası aldım. USB'ye Config atmak istediğimde USB sadece 196 MB gözüküyor ve içinde hiç dosya yoktu yardımlarınızı beklıyorum.
Belli ki bizim imajımızı indirmemişsiniz. O dediğiniz partisyona bu EFI dosyasını atıp sisteminize uygun olan config dosyasını "config.plist" olarak adlandırın ve kurulumu yeniden deneyin.
Şimdi içinden sisteminiz için uygun olan config dosyasını seçin ancak eğer 2. nesil veya daha eski bir işlemciye sahipseniz içinde uyumlu bir config dosyası bulunmayacaktır.
Şimdi içinden sisteminiz için uygun olan Config dosyasını seçin ancak eğer 2. nesil veya daha eski bir işlemciye sahipseniz içinde uyumlu bir Config dosyası bulunmayacaktır.