Fairphone 6 nasıl satın alınabilir?

onurkagan

Hectopat
Merhaba, bir hata yapıp S24 Ultra satın aldım ve çok memnun olduğum sayılmaz. Fairphone 6 da yakın zamanda Ubuntu Touch desteği alacak ve güzel olacağa benziyor. Bu cihaz Türkiye'de şu an satışta değil. Bunu nasıl Türkiye'de satın alabilirim, bir yolu yordamı var mıdır? Şimdiden teşekkürler.

Merhaba, bir hata yapıp S24 Ultra satın aldım ve çok memnun olduğum sayılmaz. Fairphone 6 da yakın zamanda Ubuntu touch desteği alacak ve güzel olacağa benziyor. Bu cihaz Türkiye'de şu an satışta değil. Bunu nasıl Türkiye'de satın alabilirim, bir yolu yordamı var mıdır? Şimdiden teşekkürler.

S23u, S24u ve S25u bu 3 cihazı da kullandım hepsi de birbirinden güzel cihazlar S24u sizi hangi yönden tatmin edemedi. Sorunuzun cevabı olarak yurt dışından birine aldırıp yanında getirmesini sağlayabilirsiniz ya da sarı sitedeki doğulu abilerden alabilirsin.

Merhaba, bir hata yapıp S24 Ultra satın aldım ve çok memnun olduğum sayılmaz. Fairphone 6 da yakın zamanda Ubuntu touch desteği alacak ve güzel olacağa benziyor. Bu cihaz Türkiye'de şu an satışta değil. Bunu nasıl Türkiye'de satın alabilirim, bir yolu yordamı var mıdır? Şimdiden teşekkürler.

Ya da Amazon'dan alın Amazon.com ama gümrüğe takılır unutmayın.

Merhaba, bir hata yapıp S24 Ultra satın aldım ve çok memnun olduğum sayılmaz. Fairphone 6 da yakın zamanda Ubuntu Touch desteği alacak ve güzel olacağa benziyor. Bu cihaz Türkiye'de şu an satışta değil. Bunu nasıl Türkiye'de satın alabilirim, bir yolu yordamı var mıdır? Şimdiden teşekkürler.
Alamazsin. Alirsan da kayit ile beraber inanilmaz rakamlar odemek zorunda kalirsin.
30K = Telefon + Kargo
45K = IMEI Kayit

Bunlara vergileri de ekleyince cok rahat 100K civarinda maliyeti olacaktir.

S23u, S24u ve S25u bu 3 cihazı da kullandım hepsi de birbirinden güzel cihazlar S24u sizi hangi yönden tatmin edemedi. Sorunuzun cevabı olarak yurt dışından birine aldırıp yanında getirmesini sağlayabilirsiniz ya da sarı sitedeki doğulu abilerden alabilirsin.

Ya da Amazon'dan alın Amazon.com ama gümrüğe takılır unutmayın.

S24, hem güçlü hem de AI özellikleri olarak fevkalade bir cihaz; fakat cihaza sahipmiş gibi hissetmiyorum. Knox sayacı denen bir sistem sebebiyle, zaten Custom ROM ve root işlemi yapınca S24'ü S24 yapan fonksiyonların çoğunu kaybediyor.

Fairphone 6 işine gelince de, onu da internet üzerinden baktığım kadarıyla Türkiye'de satan ya da getiren kimseyi bulamadım. Bir tanıdık vasıtasıyla Avrupa'dan 600 Euro karşılığında getirtmek en mantıklısı olacak sanırım.

S24, hem güçlü hem de AI özellikleri olarak fevkalade bir cihaz; fakat cihaza sahipmiş gibi hissetmiyorum. Knox sayacı denen bir sistem sebebiyle, zaten Custom ROM ve root işlemi yapınca S24'ü S24 yapan fonksiyonların çoğunu kaybediyor.

Fairphone 6 işine gelince de, onu da internet üzerinden baktığım kadarıyla Türkiye'de satan ya da getiren kimseyi bulamadım. Bir tanıdık vasıtasıyla Avrupa'dan 600 euro karşılığında getirtmek en mantıklısı olacak sanırım.

Knox mobil tarafında en gelişmiş güvenlik yazılımı bundan dolayı cihazı normal kullanıcı için en güvenli halde tutmaya çalışıyor ama siz uyarılara rağmen root atarsanız ya da Custom OS atarsanız sizi sistem dışı bırakıyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı