Fairy Tail izlenir mi?

Darqx

Hectopat
Katılım
6 Ağustos 2020
Mesajlar
3.992
Makaleler
3
Çözümler
9
Bir kere başlamıştım, ilk bölümünü izlemiştim ve sarmamıştı, bende bırakmıştım. Benim için ilk bölüm önemlidir, animeye devam edip etmeyeceğime orada karar veririm. Sararsa devam ederim, sarmazsa bırakırım. Bunu olurda "ilk bölümden bırakılır mı" gibisinden diyenler olur diye belirttim. Her neyse, Fairy tail izlemiş olanlar cevap yazarsa sevinirim, devam etmeli miyim, değer mi sizce?
 
Boku Dake ga Inai Machi eğer Netflix'in varsa Erased. olarak geçiyor. Çok güzel bir anime bundan sonra ona bakmanı tavsiye ederim.

Fairy Tail güzel animedir. Biraz izle sarar eğer sarmazsa bırakırsın zaten.
 
Fairy Tail bi yerden sonra sıkıyor ve sinir etmeye başlıyor. Bence sıkmaması için böyle haftada 1-2 bölüm izlenilmesi gereken bir anime. Sinir bozucu tarafı ise sürekli 1 olayın son bölümlerinde çok güçlü bir düşmanı yenip yeni olayın ilk bölümlerine geçtikten sonra güçsüz düşmanlardan salakça dayak yemeleri. 134. bölümde iyici sinir olup bıraktım.
 
İzlenmez 60 a kadar zor dayanmıştım narutodaki gibi benim ninja yolum benim ninja yolum diye bağırıp hep aynı sonuç bu yapıtında pek bir farkı yok.
 
İzlenmez 60 a kadar zor dayanmıştım narutodaki gibi benim ninja yolum benim ninja yolum diye bağırıp hep aynı sonuç bu yapıtında pek bir farkı yok.
Açıkçası bilemiyorum Naruto'ya bile kötü demişsiniz, ve diyenler de var. Fakat Naruto hiç de dedikleri gibi değil. Başarısı ortada olan bir anime. Açıkçası böyle diyenleri dinlemeyip başlamam gerektiğini düşünüyorum.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı