Faiz arttı mı?

Nas ne derse biz onu yapacağız dedikten sonra paranızı mevduata atın, dövizden zarar ederseniz devlet zararınızı karşılayacak dedi. O yüzden ufak bir düşüş oldu.

Devlet zararımızı nasıl karşılayacakmış acaba? Saçma saçma açıklamalar yine!

Sizce alınır mı şu an da dolar bu fiyatlarda iken düşüş var şu anda yükselecek gibi tekrardan.
Öğrenci adamım maalesef benim de bunları düşünmem lazım 10 TL bile benim için değerli...

Ben dolar alıyorum elime geçen parayla. Haftalığım 50 TL onunla gidip dolar alıyorum damlaya damlaya göl olur.

Sizce alınır mı şu an da dolar bu fiyatlarda iken düşüş var şu anda yükselecek gibi tekrardan.
Öğrenci adamım maalesef benimde bunları düşünmem lazım 10 TL bile benim için değerli...
Ben ekonomist değilim, alınır mı alınmaz mı orasını bilemem ama geçtiğimiz on yıl içerisinde doların gerçekten düştü, normal seviyeye geldi dendiği bir vakit görmedim, gerisini düşünmek size kalmış.

Ben ekonomist değilim, alınır mı alınmaz mı orasını bilemem ama geçtiğimiz on yıl içerisinde doların gerçekten düştü, normal seviyeye geldi dendiği bir vakit görmedim, gerisini düşünmek size kalmış.

2017 senesine kadar her şey güzeldi. Verdik yetkiyi gördük.

Gümrükten RTX 3090 gelecek. FX6300'e taksam nasıl olur acaba. :D

4K veya 8K çözünürlükte oynamayacaksan ekran kartın oyunlarda fan bile çevirmez, FX6300 ise;

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı