zachaer21 Hectopat Katılım 13 Mayıs 2021 Mesajlar 197 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Temmuz 2021 #1 Sizle bir konu hakında danışacağım GPU Z hakında. Kartımın fake oldugunu soyluyor ama her oyunu oynadım mavi ekran almadım. NVIDIA sitesinden driveri indirdim sorun yaşamadım ama GPU Z yanlış olabilir mi? Son düzenleyen: Moderatör: 27 Temmuz 2021
Sizle bir konu hakında danışacağım GPU Z hakında. Kartımın fake oldugunu soyluyor ama her oyunu oynadım mavi ekran almadım. NVIDIA sitesinden driveri indirdim sorun yaşamadım ama GPU Z yanlış olabilir mi?
L luthermartin Hectopat Katılım 1 Kasım 2020 Mesajlar 3.597 Makaleler 20 Çözümler 12 Yer Şahinbey 27 Temmuz 2021 #121 Ayrıca GTX 750 Eylül 2012 çıkışlı değil. Şubat 2014 çıkışlı. Artı 0 Eksi
KojiroHyuga04 Moderasyon Ekibi Üyesi Süper Moderatör Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Üzgün Surat Psikoloğu İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Ocak 2018 Mesajlar 16.827 Makaleler 18 Çözümler 450 Yer Valisiz Vilayet! 27 Temmuz 2021 #122 İnanılmaz değişik. Artı 0 Eksi
KS KS zachaer21 Hectopat Katılım 13 Mayıs 2021 Mesajlar 197 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Temmuz 2021 #123 KojiroHyuga04 dedi: İnanılmaz değişik. Genişletmek için tıkla... İleride kartı satmak istesem kaç TL tutar sizce. Artı 0 Eksi
KojiroHyuga04 dedi: İnanılmaz değişik. Genişletmek için tıkla... İleride kartı satmak istesem kaç TL tutar sizce.
KojiroHyuga04 Moderasyon Ekibi Üyesi Süper Moderatör Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Üzgün Surat Psikoloğu İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Ocak 2018 Mesajlar 16.827 Makaleler 18 Çözümler 450 Yer Valisiz Vilayet! 27 Temmuz 2021 #124 Bu konuyu gören moderatörlere sesleniyorum. Forum istisnası olarak iki kişiye çözüm verin. zachaer21 dedi: İleride kartı satmak istesem kaç TL tutar sizce. Genişletmek için tıkla... Hiç bilemiyorum hocam. Artı 0 Eksi
Bu konuyu gören moderatörlere sesleniyorum. Forum istisnası olarak iki kişiye çözüm verin. zachaer21 dedi: İleride kartı satmak istesem kaç TL tutar sizce. Genişletmek için tıkla... Hiç bilemiyorum hocam.
Şükrü Ali Ögel Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Temmuz 2020 Mesajlar 6.325 Makaleler 149 Çözümler 44 27 Temmuz 2021 #125 KojiroHyuga04 dedi: İnanılmaz değişik. Genişletmek için tıkla... Bu bir sanat eseri. Tarcanlar eksper gibi önü 2016 yılı arkası 2019 resmen öyle bir şey. Bu arkadaşın kartı Çin baş eseri galiba . zachaer21 dedi: İleride kartı satmak istesem kaç TL tutar sizce. Genişletmek için tıkla... Para etmez sahte kart ama bir Çin baş eseri saklayın derim. Böyle kart hayatım içinde görmedim. Artı 0 Eksi
KojiroHyuga04 dedi: İnanılmaz değişik. Genişletmek için tıkla... Bu bir sanat eseri. Tarcanlar eksper gibi önü 2016 yılı arkası 2019 resmen öyle bir şey. Bu arkadaşın kartı Çin baş eseri galiba . zachaer21 dedi: İleride kartı satmak istesem kaç TL tutar sizce. Genişletmek için tıkla... Para etmez sahte kart ama bir Çin baş eseri saklayın derim. Böyle kart hayatım içinde görmedim.
Jaavei Hectopat Katılım 22 Kasım 2020 Mesajlar 1.830 Makaleler 1 Çözümler 13 Yer Hatay 27 Temmuz 2021 #126 zachaer21 dedi: İleride kartı satmak istesem kaç TL tutar sizce. Genişletmek için tıkla... Hocam böyle aşure olan bir kartı kimsenin almak isteyeceğini sanmıyorum. Artı 0 Eksi
zachaer21 dedi: İleride kartı satmak istesem kaç TL tutar sizce. Genişletmek için tıkla... Hocam böyle aşure olan bir kartı kimsenin almak isteyeceğini sanmıyorum.
KS KS zachaer21 Hectopat Katılım 13 Mayıs 2021 Mesajlar 197 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Temmuz 2021 #127 zachaer21 dedi: İleride kartı satmak istesem kaç TL tutar sizce. Genişletmek için tıkla... Yad. Jaavei dedi: Hocam böyle aşure olan bir kartı kimsenin almak isteyeceğini sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Satığım kişiye sahte olduğunu belirteceğim. Türkiye'de GTA 5 kaldıran PC kaçırmazlar bence. Artı 0 Eksi
zachaer21 dedi: İleride kartı satmak istesem kaç TL tutar sizce. Genişletmek için tıkla... Yad. Jaavei dedi: Hocam böyle aşure olan bir kartı kimsenin almak isteyeceğini sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Satığım kişiye sahte olduğunu belirteceğim. Türkiye'de GTA 5 kaldıran PC kaçırmazlar bence.
KojiroHyuga04 Moderasyon Ekibi Üyesi Süper Moderatör Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Üzgün Surat Psikoloğu İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Ocak 2018 Mesajlar 16.827 Makaleler 18 Çözümler 450 Yer Valisiz Vilayet! 27 Temmuz 2021 #128 Hocam satmayın Allah aşkına elinizde dursun. Artı 0 Eksi
Şükrü Ali Ögel Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Temmuz 2020 Mesajlar 6.325 Makaleler 149 Çözümler 44 27 Temmuz 2021 #129 zachaer21 dedi: Satığım kişiye sahte olduğunu belirteceğim. Türkiye'de GTA 5 kaldıran PC kaçırmazlar bence. Genişletmek için tıkla... Böylesine bir çakma ürün sanayisinin nirvanası ürünü ben satmaya kıyamam. Ürüne öyle bir çakmışlarsa artık yeni bir kart doğmuş. Artı 0 Eksi
zachaer21 dedi: Satığım kişiye sahte olduğunu belirteceğim. Türkiye'de GTA 5 kaldıran PC kaçırmazlar bence. Genişletmek için tıkla... Böylesine bir çakma ürün sanayisinin nirvanası ürünü ben satmaya kıyamam. Ürüne öyle bir çakmışlarsa artık yeni bir kart doğmuş.
Jaavei Hectopat Katılım 22 Kasım 2020 Mesajlar 1.830 Makaleler 1 Çözümler 13 Yer Hatay 27 Temmuz 2021 #130 zachaer21 dedi: Yad. Satığım kişiye sahte olduğunu belirteceğim. Türkiye'de GTA 5 kaldıran PC kaçırmazlar bence. Genişletmek için tıkla... Ben olsam satmazdım, çerçeveletip duvara falan asardım. Şaheser bir ürün bu. Artı 0 Eksi
zachaer21 dedi: Yad. Satığım kişiye sahte olduğunu belirteceğim. Türkiye'de GTA 5 kaldıran PC kaçırmazlar bence. Genişletmek için tıkla... Ben olsam satmazdım, çerçeveletip duvara falan asardım. Şaheser bir ürün bu.