Fake GTX 750

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

zachaer21

Hectopat
Daha fazla  
Sizle bir konu hakında danışacağım GPU Z hakında.
Kartımın fake oldugunu soyluyor ama her oyunu oynadım mavi ekran almadım.
NVIDIA sitesinden driveri indirdim sorun yaşamadım ama GPU Z yanlış olabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam biraz garip gelecek ama GTX650TI kartında UEFI desteği varmış. O-o zaman bu hangi kart
Hocam çok çok enteresan bir kart ile uğraşıyoruz. Umarım çekirdek kodu da sahte değildir.

Hocam çok çok enteresan bir kart ile uğraşıyoruz. Umarım çekirdek kodu da sahte değildir.
O kadar derin şekilde oynama imkanları var mı ki? Hatta az önce tesadüfen gördüğüm bir konuda bir arkadaş 550TI kartının GPU-Z profilini paylaşmış. Onda bile UEFI desteği gözüküyor. Garip.

O kadar derin şekilde oynama imkanları var mı ki? Hatta az önce tesadüfen gördüğüm bir konuda bir arkadaş 550TI kartının GPU-Z profilini paylaşmış. Onda bile UEFI desteği gözüküyor. Garip.
Fakat aynı zamanda bu konudaki GPU-Z profilindeki kartta da 471.11 sürücüsü kurulu gözüküyor. O zaman halen daha driver desteği barındıran bir kart olması lazım. Gerçekten şu an sosyalin en garip GPU konularından biri sanırım.

Vaka-yi 960 bitti 750 geliyor.
GeForce Kepler 106 çipine sahip şimdi sorgulama yapacağım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…