Fake Voice yazılımına mail adresi verilmeli mi?

shiippei

Hectopat
Daha fazla  
Fake Voice diye bir ses değiştirme programı indirdim. Ama açınca mail adresimi istiyor. Ben bilmiyorum da, sizce güvenilir midir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Benim yaptığım hatayı yapıp kullandığın e-mail adresini girme çünkü benim bütün oyun hesaplarım oyun mağazası hesaplarım(Steam, Origin) bir e-posta adresime kayıtlı bir gün böyle güvenmediğim bir programa e-posta adresimi girdim spam klasörüme sürekli Amerika'daki dedenizden miras kaldı ya da işlediğiniz suç için Amerika'ya geliniz şu numarayı arayınız vs diye mailler atılıyor çok takıntılı olduğum için beni rahatsız ediyor.

Benim yaptığım hatayı yapıp kullandığın e-mail adresini girme çünkü benim bütün oyun hesaplarım oyun mağazası hesaplarım(Steam, Origin) bir e-posta adresime kayıtlı bir gün böyle güvenmediğim bir programa e-posta adresimi girdim spam klasörüme sürekli Amerika'daki dedenizden miras kaldı ya da işlediğiniz suç için Amerika'ya geliniz şu numarayı arayınız vs diye mailler atılıyor çok takıntılı olduğum için beni rahatsız ediyor.

Miras komikmiş. :D

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı