Efe yılmaz465783
Picopat
Daha fazla
Neden şalter atiyor? Fakir caydanlik markası.
Sigorta atmasının tek nedeni nem olmaz birçok nedeni var. Rezistans olabilir, prizde sıkıntı olabilir, kablosu olabilir vs.Çok yüksek ihtimalle elektronik kısım nemlenmiştir. Birkaç saat kurusun sonra takın düzelmiş olur.
Sigorta atmasının tek nedeni nem olmaz birçok nedeni var. Rezistans olabilir, prizde sıkıntı olabilir, kablosu olabilir vs.
Kaçak akım sigortası mı atıyor (yani büyük sigorta) yoksa tekli küçük sigorta mı atıyor?
Bende Antalya'da beyaz eşya ve küçük ev aletleri tamiri yapıyorum. Yaşadığım bölgenin suyunda çok yüksek miktarda kireç var ayda 15-20 tane geliyorsa 12-13 tanesi rezistans arızası geliyor.Elektrikçiyim. İş yerime tamir için 50 kettle geliyor. 10 tanesini takınca çalışıyor 40 tanesi gerçekten arızalı. Takınca çalışanlar nemden dolayı sigorta atma şikayetiyle gelenler oluyor. Müşteri getirene kadar kurumuş oluyor. Tabii ki mutlaka demedim ben de zaten ama çok yüksek ihtimal dedim.
Büyük sigorta mı küçük sigortamı evet yazmışsın anlamadım?
sağdaki hocamBende Antalya'da beyaz eşya ve küçük ev aletleri tamiri yapıyorum. Yaşadığım bölgenin suyunda çok yüksek miktarda kireç var ayda 15-20 tane geliyorsa 12-13 tanesi rezistans arızası geliyor.
Büyük sigorta mı küçük sigortamı evet yazmışsın anlamadım?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.