Fakir insanlar niye çocuk yapar?

Aynı şekilde durumu iyi olanlar ise çocuk yapmayarak rahat ve imkanı bol çocukların oluşmasını engelliyorlar.

Aynen, aklı çalışmayan fakir yani. Bu yorumda da aynı şeyden kırıntı kadar yok maalesef. Hayat içinde bulunmamış, 13 yaşındaki çocuk yorumu.
Öyle bir şey belirtmiyorum önce okuduğunuzu anlamayı öğrenin. Eğer arkadaşın söylediklerini anlayabilecek kapasiteye sahip olsalardı *aşırı*, yani yaptığı çocuğu dahi büyütemeyecek kadar fakir olmazlardı, olsalar bile bu durumdayken çocuk yapmazlardı diyorum.

Daha okuduğunu bile anlayamayan en fazla 13 yaşındaki çocuk yorumu, göz ardı et butonunun ne işe yaradığını öğrenme zamanı.

Kimsenin yatak odası kimseyi ilgilendirmez.

Aynen kanka herkes 6-7 tane çocuk yapsın sonra hep beraber sürünelim. Sırf Afrika'da çocuk büyürde bana bakar evin neşesi olur diye 20-30 tane çocuk yapılıyor. Ve çoğu ya açlıktan ya da susuzluktan ya da kötü yaşam şartlarından ölüyor. Hayatta kalan yarısı evine ekmek götürebilmek için köle gibi çalışıyor. Eğitim desen zaten yok. Durumumuz Afrika kadar kötü olmasa da çok da iyi denmez.

Aynı şekilde durumu iyi olanlar ise çocuk yapmayarak rahat ve imkanı bol çocukların oluşmasını engelliyorlar.
Zenginler çocuk yapmıyor diye bişey yok.Zengin olup 8 tane çocuğa bakan aile tanıyorum.Hepsi eğitimli kültürlü insanlar.

Zengin parasıyla, fakir karısıyla oynar sözünü hiç duymamışsınız galiba.

Zengin adam çocuğun getireceği sorumlulukları bilir ona göre hareket eder.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…