Daha fazla
- Meslek
- Öğrenci
Amd başka hata neredeyse olmuyor , bende nvidia ekran kartı kullanıyorum bende de driver sıkıntıları oluyor arada.Pardon yanlış linkte kalmışayrıca WattMan hatasından bahsetmiyorum hocam.
Eğer nivida şartsa benim attığım sistem de alınabilir.
bu video ile belki düzelebilir.
AMD başka hata neredeyse olmuyor, bende NVIDIA ekran kartı kullanıyorum bende de driver sıkıntıları oluyor arada.
Sizin attığınız sistemde işlemci yeterli olur mu? SSD'yi 1 TB yapmayı düşünüyorum ve PSU 550W. Benim attığım sistemde PSU 650W olmasına rağmen kötü oluyorsa bilemedim.
Yeterli olur. 500w bile neredeyse yeterli olur.Sizin attığınız sistemde işlemci yeterli olur mu? SSD'yi 1 TB yapmayı düşünüyorum ve PSU 550W. Benim attığım sistemde PSU 650W olmasına rağmen kötü oluyorsa bilemedim.
Yeterli olur. 500W bile neredeyse yeterli olur.
550 80+ olmadan bile yeterli olur bronze ile kesin yeterli olur.Hocam 500W yeterli olması için Platinum falan olması lazım herhalde550W Gold işini görür 3060 Ti de.
550 80+ olmadan bile yeterli olur Bronze ile kesin yeterli olur.
%70 bile ucu ucuna yeterli olur ama neyse zaten bronze mevcut.Hocam 80+ olmazsa sadece %70 kullanır en azından bronz olmalı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.