Falcon RTX 3050 ve i3 12100F sistem alınır mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hocam daha guclu demedim, herkes sizin kadar zengin olmaya bilir. Param yok 4060 alacak kadar 3050 aldim. Atilan pckolik sitesine de guvenmem adi sani duyulmayan site.
Hocam zenginlikle ne alakasi var? Aldiginiz site zaten suanda piyasadaki en pahali sitelerden. PC Kolik denilen site ise PC hocasi ile baglantili. Bi sorun cikmasi mumkun mu? Kac bin abonesi var adamlarin ne kadar linc yiyip para kaybederler. Allah'inizin askina o sistemi iptal edin. Yalvariyorum icim aciyor.

3050 kendisini sizin kadar korumaz. Ne 3050 sevdasıymış ben anlamadım.

Hocam zenginlikle ne alakasi var? Aldiginiz site zaten suanda piyasadaki en pahali sitelerden. PC Kolik denilen site ise PC hocasi ile baglantili. Bi sorun cikmasi mumkun mu? Kac bin abonesi var adamlarin ne kadar linc yiyip para kaybederler. Allah'inizin askina o sistemi iptal edin. Yalvariyorum icim aciyor.
Hocam paranin kolesi yotuberlara tek kurusumu vermem. Dogeu duzgun bir siteden onerirseniz bakarim Ama oneremiyor kimse. Hayret.

Hocam pckolik ne? Duzgun bir siteden onerin de bakayim. Abartıyorsunuz her şeyi. Çoluk cocuk yeri olmus burasi.
Güzel kardeşim benim, incehesap uçurdu iyice fiyatları hazır sistemlerde. Biraz söylediğimiz sitelere bak kaç kişi şikayetçi? İncehesap belki daha güvenilir eyvallah da. Kazigi yedin ve bu durumdan kurtulma şansın var. Babam balkona gitti ne demek bir mesajında gördüm? Kicini kaldır da babanın yanına gidip iptal edin siparişi.

Güzel kardeşim benim, İncehesap uçurdu iyice fiyatları hazır sistemlerde. Biraz söylediğimiz sitelere bak kaç kişi şikayetçi? İncehesap belki daha güvenilir eyvallah da. Kazigi yedin ve bu durumdan kurtulma şansın var. Babam balkona gitti ne demek bir mesajında gördüm? Kicini kaldır da babanın yanına gidip iptal edin siparişi.

Arkadaş troll büyük ihtimal, değil ise de canından çok sevdiği 3050 ile iyi oyunlar dileyelim, tabii 1-2 sene sonra çıkacak oyunları Low ayarlarda oynatırsa.

Güzel kardeşim benim, incehesap uçurdu iyice fiyatları hazır sistemlerde. Biraz söylediğimiz sitelere bak kaç kişi şikayetçi? İncehesap belki daha güvenilir eyvallah da. Kazigi yedin ve bu durumdan kurtulma şansın var. Babam balkona gitti ne demek bir mesajında gördüm? Kicini kaldır da babanın yanına gidip iptal edin siparişi.
Sen adını duymadın diye sıkıntılı bir site olmuyor. Binlerce kişi alışveriş yapıyor buradan. Yok incehesap kusursuz mu?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı