Georgy Zhukov
Hectopat
Arkadaşlar babam balkona gitti su an, o kadar abarttiginiz kadar kotu mu sistem? Hemen jade etmek mi zorundayim, birazdan iade etsem? İadenin süresi ne kadar kac dakika sonra edebilirim?
Evet hocam çok pahalı fiyatta şu an.
Arkadaşlar babam balkona gitti su an, o kadar abarttiginiz kadar kotu mu sistem? Hemen jade etmek mi zorundayim, birazdan iade etsem? İadenin süresi ne kadar kac dakika sonra edebilirim?
Tavsiyenizle alıyorum tavsiyenizle iptal ediyoruk Asıl siz mi trolsünüz?Troll müsün? Söyle uğraştırma milleti.
Tavsiyenizle alıyorum tavsiyenizle iptal ediyoruk asıl siz mi trolsünüz?
Bunu tavsiye edenin aklindan suphe ederiz. Kim oldugunu etiketle de ondan oneri almayalim.Tavsiyenizle alıyorum tavsiyenizle iptal ediyoruk Asıl siz mi trolsünüz?
Tavsiyenizle alıyorum tavsiyenizle iptal ediyoruk asıl siz mi trolsünüz?
Arkadaşlar ekran kartini niye gomdunuz ki bu kadar, RDR2 de 65 - 70 FPS aliyor neresi kötu? Hem 8 GB RAM'i de vaf gayet iyi bence. Neresi kotu anlatabilir misiniz?
Trol müsün kardeşim iptal edeceksen et etmeyeceksen etme ne yoruyorsun bizi kötü işte kötü o fiyata kötü diyoruz anlamıyor musun?
Arkadaşlar ekran kartini niye gomdunuz ki bu kadar, RDR2 de 65 - 70 FPS aliyor neresi kötu? Hem 8 GB RAM'i de vaf gayet iyi bence. Neresi kotu anlatabilir misiniz?
Hocam neye gore kotu onu merak ediyorum, sipariş verdim o kadar iade ugrasmak istemiyorum neden kotu onu anlatin istiyoeum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.