Fall Guys 2 GB RAM'le oynanabilir mi?

Allah'a şükür yok fakat herkesin 16 GB RAM'i olmadığından ve maddi gücüm olmadığından danışıyorum size bendebilirim en iyisini çekmeyi :/

Windows 10.

Siz Windows 10 kaldırdığına şükredin diyorum.

Allah'a şükür yok fakat herkesin 16 GB RAM'i olmadığından ve maddi gücüm olmadığından danışıyorum size bendebilirim en iyisini çekmeyi :/

Windows 10.

Bizde en iyisi olduğunu nereden biliyorsunuz ki? Kaç kere dediler oynayamazsın az diye ama sen hâlâ diyorsun ki benim 2 GB RAM kaldırır mı diye, bu yüzden öyle dedim.

Windows 10.

Kimse kimseyi aşağılamıyor, 350-450 TL arasında sistemi upgrade ederseniz GTA 5 açacak seviyeye bile gelir o sistem akıllı olmak lazım.

İmkansız.

2GB RAM ile Windows 10 kullanabilmen bir mucize.

4GB RAM yapsan bile drop yersin.

Ekran kartın zaten daha oyunu açamaz.

@RinDoShiDoChi Konu sahibinin 6.nesil Pentium'u var, Core 2 Quad takamaz.

İşlemcini 6. Veya 7.nesil i5 yap en az.
Bu arada bende i5 650 var ve ben bi ara Windows 10 kullanıyordum, hiçbir sıkıntım yoktu ancak nedense bir gün bilgisayar hata verdi ve hatadan kaynaklı Windows'da hiçbir USB portu çalışmıyordu o yüzden tekrardan Wİndows 7 yaptık.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı