Çözüldü Fall Guys açılmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 8.1
Çözüm
Peki Windows 10 Pro'da var bende onun sistem özelliklerini de burada:Eki Görüntüle 683248
Bu arada az önce denedim oyun açıldı ama Fall Guys Client gelince "FALL_GUYS_CLIENT NOT RESPONDING" diyor bunun için yardım eder misiniz?
Ekran görüntüsünde ki bileşenler de Fall Guys'ın minimum sistem gereksinimlerini karşılamıyor. Fall Guys Client bu yüzden tepki vermiyor. Sistem gereksinimleri:
  • İşletim Sistemi: Windows 10 64 bit only.
  • İşlemci: Intel Core i5 or AMD aquivalent.
  • Bellek: 8 GB RAM.
  • Ekran Kartı: NVIDIA GTX 660 or AMD Radeon HD 7950.
  • Ağ: Genişbant İnternet Bağlantısı
  • Depolama: 2 GB kullanılabilir alan.
Peki Windows 10 Pro'da var bende onun sistem özelliklerini de burada:Eki Görüntüle 683248
Bu arada az önce denedim oyun açıldı ama Fall Guys Client gelince "FALL_GUYS_CLIENT NOT RESPONDING" diyor bunun için yardım eder misiniz?
Ekran görüntüsünde ki bileşenler de Fall Guys'ın minimum sistem gereksinimlerini karşılamıyor. Fall Guys Client bu yüzden tepki vermiyor. Sistem gereksinimleri:
  • İşletim Sistemi: Windows 10 64 bit only.

Çözüm
  • İşletim Sistemi: Windows 10 64 Bit only.

Tamam teşekkürler

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı