Fall Guys alınır mı?

FG alınır mı?

• Oy verenlerin toplamı
    60
Hocam, ben aldım ve girmiyorum. İlk çıktığı zaman değişik bir oyundu o yüzden güzel geldi. Ama şimdi cidden para verilmez. Oyun kitlesini kaybetti. Daha oyunda kendi ismimizi bile koyamıyoruz. Üstelik İngilizce. Bu dediklerim sıkıntı çıkartmıyorsa alabilirsiniz.

Hocam kötülük gibi olmasın ama siz önceden Fall Guys diye bağırmıyor muydunuz Epic Games ücretsiz oyunu vermedin önce?
Eğleneceğini düşünüyorsan al senin olsun. Ama kararsız isen alınmaz onu söyleyeyim.

Hocam kötülük gibi olmasın ama siz önceden Fall Guys diye bağırmıyor muydunuz Epic Games ücretsiz oyunu vermedin önce?
Eğleneceğini düşünüyorsan al senin olsun. Ama kararsız isen alınmaz onu söyleyeyim.
Fall Guys çıksın diye bağırıyordum. Ama artık oynayan yok. O yüzden almayacağım.

Sistem nedir hocam?
Ekran kartı: SAPPHIRE RX 5600 XT BE 6G PULSE GDDR6 / İşlemci: INTEL CORE i5-10400F 2.9GHz 12MB 1200p 10.Nesil FANLI / Kasa: FRISBY FC-9330G KASA / Anakart: MSI B460M-A PRO DDR4 2933Mhz HDMI DVI-D mATX 1200p / SSD: 500GB PNY XLR8 CS3030 3500/2000 M.2 SSD / Ram: 16 GB APACER DDR4 3000MHZ NOX RGB AURA BLACK 2x8GB / Ekran: Lenovo G27C-10 27" 165HZ 1MS / Güç kaynağı: Frisby 600W

Hocam Fall Guys'u aldım eğer 1 arkadaşın varsa ki varsa her türlü oynayabiliyorsun çok iyi olur. Maç bulma süresi 30 saniye veya daha az sürüyor(Bende hızlı sürüyor)Ping sorunu falan yok. Oyunu oynama süreniz kişiye göre değişir ben 30 saat oynadım sıkılmadım ama kesin bir süre sonra sıkçak. İsterseniz alabilirsiniz karar değiştirip ama 40 TL yani değmez. Oyunda hileye denk gelmedim. Grafikler eh işte. Optimizasyon hakkında bir şey diyemem. Yani kısaca eğer Zaman geçsin, arkadaşımla oyun oynayacagım, rekabetçi olsun, sinir etsin diyorsan Fall Guys alabilirsin

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı