niu Hectopat Katılım 13 Eylül 2019 Mesajlar 23 16 Haziran 2021 #1 Arkadaşlar bu oyunu ben çıktıktan 1 yıl sonra alacağım. Hala oynayanı var mı diye merak ettim ve sizlere soruyorum. Fall Guys 2021'de alınır mı? Bir arkadaşım daha almayı düşünüyor. 2 kişi eğlenir miyiz, farklı bir oyun mu almalıyım?
Arkadaşlar bu oyunu ben çıktıktan 1 yıl sonra alacağım. Hala oynayanı var mı diye merak ettim ve sizlere soruyorum. Fall Guys 2021'de alınır mı? Bir arkadaşım daha almayı düşünüyor. 2 kişi eğlenir miyiz, farklı bir oyun mu almalıyım?
S Salih_Emre Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mayıs 2020 Mesajlar 5.969 Makaleler 3 Çözümler 8 16 Haziran 2021 #2 Alınmaz bence. 15-20 saat sonra sıkıyor.
Kısacı Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Aralık 2019 Mesajlar 1.998 Makaleler 1 Çözümler 7 16 Haziran 2021 #3 Alınabilmesi için en az yarı fiyatına düşmesi lazım. O da en az, yoksa 10 TL'ye bile zor. Son düzenleyen: Moderatör: 16 Haziran 2021
FlexT Hectopat Katılım 16 Haziran 2021 Mesajlar 21 16 Haziran 2021 #4 Paran varsa al derim dostum. Sıkılınca ortalama 1 saat oynanabilecek bir oyun. Yaz indirimlerine 7 8 gün kaldı istersen bekle o zaman al fiyatı düşer.
Paran varsa al derim dostum. Sıkılınca ortalama 1 saat oynanabilecek bir oyun. Yaz indirimlerine 7 8 gün kaldı istersen bekle o zaman al fiyatı düşer.
niu Hectopat Katılım 13 Eylül 2019 Mesajlar 23 16 Haziran 2021 #5 FlexT dedi: Paran varsa al derim dostum. Sıkılınca ortalama 1 saat oynanabilecek bir oyun. Yaz indirimlerine 7 8 gün kaldı istersen bekle o zaman al fiyatı düşer. Genişletmek için tıkla... Normalde öyle fazla oynayacağım bir oyun değil ya, öyle normalde oynadığım oyunlardan çıkınca falan oynayıp kafa dağıtacağım bi oyun olacak.
FlexT dedi: Paran varsa al derim dostum. Sıkılınca ortalama 1 saat oynanabilecek bir oyun. Yaz indirimlerine 7 8 gün kaldı istersen bekle o zaman al fiyatı düşer. Genişletmek için tıkla... Normalde öyle fazla oynayacağım bir oyun değil ya, öyle normalde oynadığım oyunlardan çıkınca falan oynayıp kafa dağıtacağım bi oyun olacak.
FlexT Hectopat Katılım 16 Haziran 2021 Mesajlar 21 16 Haziran 2021 #6 niu dedi: Normalde öyle fazla oynayacağım bir oyun değil ya, öyle normalde oynadığım oyunlardan çıkınca falan oynayıp kafa dağıtacağım bir oyun olacak. Genişletmek için tıkla... Ben de öyle yapıyordum. Güzel oyun, alınır ama fiyatı biraz yüksek. Dediğim gibi yaz indirimlerini beklersen iyi olur. Son düzenleyen: Moderatör: 16 Haziran 2021
niu dedi: Normalde öyle fazla oynayacağım bir oyun değil ya, öyle normalde oynadığım oyunlardan çıkınca falan oynayıp kafa dağıtacağım bir oyun olacak. Genişletmek için tıkla... Ben de öyle yapıyordum. Güzel oyun, alınır ama fiyatı biraz yüksek. Dediğim gibi yaz indirimlerini beklersen iyi olur.
Lodge Megapat Katılım 15 Nisan 2016 Mesajlar 4.010 Makaleler 6 Çözümler 21 16 Haziran 2021 #7 Birisi seni tutup aşağıya attığı zaman iade isteyeceksin.