OsuranBoga Femtopat Katılım 25 Ağustos 2020 Mesajlar 10 13 Nisan 2021 #1 Fall Guys, çapraz platformlarda oynanabilir mi? Ben PlayStation'dan oynamak istiyorum. Arkadaşım da bilgisayardan. İkimiz beraber oynayabilir miyiz?
Fall Guys, çapraz platformlarda oynanabilir mi? Ben PlayStation'dan oynamak istiyorum. Arkadaşım da bilgisayardan. İkimiz beraber oynayabilir miyiz?
Çözüm Ekin2407 13 Nisan 2021 OsuranBoga dedi: Fall Guys, çapraz platformlarda oynanabilir mi? Ben PlayStation'dan oynamak istiyorum. Arkadaşım da bilgisayardan. İkimiz beraber oynayabilir miyiz? Genişletmek için tıkla... Yok hocam, oynayamazsınız. Kaynak: Fall Guys Cross Platform Var Mı? - Oyungar
OsuranBoga dedi: Fall Guys, çapraz platformlarda oynanabilir mi? Ben PlayStation'dan oynamak istiyorum. Arkadaşım da bilgisayardan. İkimiz beraber oynayabilir miyiz? Genişletmek için tıkla... Yok hocam, oynayamazsınız. Kaynak: Fall Guys Cross Platform Var Mı? - Oyungar
Ekin2407 Decipat Katılım 3 Ekim 2020 Mesajlar 1.682 Makaleler 3 Çözümler 6 13 Nisan 2021 #2 OsuranBoga dedi: Fall Guys, çapraz platformlarda oynanabilir mi? Ben PlayStation'dan oynamak istiyorum. Arkadaşım da bilgisayardan. İkimiz beraber oynayabilir miyiz? Genişletmek için tıkla... Yok hocam, oynayamazsınız. Kaynak: Fall Guys Cross Platform Var Mı? - Oyungar Artı 0 Eksi Çözüm
OsuranBoga dedi: Fall Guys, çapraz platformlarda oynanabilir mi? Ben PlayStation'dan oynamak istiyorum. Arkadaşım da bilgisayardan. İkimiz beraber oynayabilir miyiz? Genişletmek için tıkla... Yok hocam, oynayamazsınız. Kaynak: Fall Guys Cross Platform Var Mı? - Oyungar
nic0las Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Eylül 2020 Mesajlar 1.558 Makaleler 1 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Sıradan Biri 13 Nisan 2021 #3 Hayır diye biliyorum hocam. Artı 0 Eksi
U user1 Decapat Katılım 30 Ekim 2020 Mesajlar 395 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Nisan 2021 #4 Steam içinden arkadaş olmanı gerkemiyor mu zaten? Oynayamazsınız hem de Artı 0 Eksi