Çözüldü Fall Guys çökme sorunu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İşletim sistemi
Windows 8.1
Bazen Fall Guys oynarken oyun çözüyor. Ne yapmam lazım bilmiyorum. Process Monitor şeyini yardım edebilecek olan varsa paylaşayım.

Son düzenleme:
Çözüm
Şimdilik bunlar yeterli. Oyun dosyalarının bütünlüğünü doğrulayın. Ekran kartınızın sürücüsünü DDU ile kaldırıp güncelleyin.

Ayrıca bunu kurun:
Rapor tertemiz, hiçbir sorun görünmüyor. Yeterince beklemediyseniz veya yanlış dosya için rapor aldıysanız bilemeyeceğim, bu oyuna hakim değilim.

Oyun dosyasının konumunu gezin biraz, "dump, crash, log" gibi dosyalar arayın. Bulursanız buraya atın. Onun dışında sanıyorum şuradan da bir şeyler çıkabilir.

Çokmu beklemem gerekiyordu 15 saniye falan beklemiştim ancak appdata klasöründe crashdump diye bir dosya buldum içinde bu vardı.

Diğer şeylerini yarın paylaşayım kapatmam lazım.

Şimdilik bunlar yeterli. Oyun dosyalarının bütünlüğünü doğrulayın. Ekran kartınızın sürücüsünü DDU ile kaldırıp güncelleyin.

Ayrıca bunu kurun:

Çözüm

İşe yaradı çok teşekkür ederim. Çözüldü olarak işaretleyebilirsiniz.

Dipnot: Intel ekran kartı olanlar için driver supportan kurmayın işe yaramıyor kendi elinizle kurun.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…