Fall Guys Free for all beta tester kayıtları başladı

Son düzenleme:

Yapılacak. 12 Hazirana kadar test var. Join the Board of Beans! | Board of Beans Beta Testing Sign-Up bu siteden bu formu doldur bir süre sonra bir mail geliyor key için. Saatleri söyleyelim tabii ki. Her gün 2 tane test yapılıyor. Bugün saat 02:00'dan 03'e kadar test var. Yarın sabah ise 18:00'dan 20'ye kadar test var. Akşam ise 02'den 04'e kadar test var.
Bügünkü test harika geçti. Fakat sorunlar vardı değişik değişik.

Hocam formu doldurdum 1 ay önce zaten bir daha mı doldursam?

Form mayıs'ın sonlarına doğru açıldı. Tekrar doldurabilirsiniz olur.
Forma girdiğiniz mailde böyle bir mail geldi mi?

Yeniden dolduracaksanız mail hemen gelmiyor öyle.

Steam'den isteyince oyun bedava olunca Steam'den oyun gidiyor mu yoksa hep bizde mi kalıyor?

Gitmiyor. Dediğim gibi en sağlıklı yöntem Epic Games Key'i almak. Yeni gördüm istediğimiz yerden key alabiliyoruz birden çok. Steam ve Epic Key'i alabiliyoruz.
Hocam Steam'den oynamaya devam edebiliyorsunuz yeni üyeler Epic Games'den alıyor.

Steam'den kodu çalıştırırsanız oyun son olan season 6'dan Beta'ya geçiş atıyor.

Form mayıs'ın sonlarına doğru açıldı. Tekrar doldurabilirsiniz olur.
Forma girdiğiniz mailde böyle bir mail geldi mi?

Eki Görüntüle 1415453

Yeniden dolduracaksanız mail hemen gelmiyor öyle.

Hocam alakası var mı bilmiyorum acaba ismimde Türkçe karakter kullandığım için sistemde hata oluşmuş olabilir mi? Belki alakası yoktur bu sefer Türkçe karater kullanmayacağım.

Hocam alakası var mı bilmiyorum acaba ismimde Türkçe karakter kullandığım için sistemde hata oluşmuş olabilir mi? Belki alakası yoktur bu sefer Türkçe karater kullanmayacağım.

İstersek ismi sallayabiliyoruz. Ben salladım ve verdiler. Fakat vermeyedebilirlerdi. Türkçe karakter kullanmayıp deneyin bence de.

İstersek ismi sallayabiliyoruz. Ben salladım ve verdiler. Fakat vermeyedebilirlerdi. Türkçe karakter kullanmayıp deneyin bence de.

Hocam siz burada ne seçtiniz ben 1 ay önce doldurduğumda Avrupa seçmiştim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…