Fall Guys ve Fallout 4 alınır mı?

Arkadaşlar sizce bu iki oyun alınır mı?
Fall Guys alınır ama Fallout 4'ü bilmiyorum. Fall Guys artık alınmaz diyen arkadaş galiba hiç oynamamış oyunu sadece bir kaç aylık küçük bir oyun sanıyor. Fall Guys yeni gelen güncellemeler ve yeni mapler ile dahada güzelleşti.
 
20 saat deniliyor ama oynanış süresine. Ben açıkçası 65 lira vermek istemem o kadar kısa oyuna.

Hocam son karar genede sizin ama iki oyun arasından bence kesinlikle Doom Eternal alınmalı. Eğer muallakta kaldıysanınız YouTube'dan oynanış videolarına bakabilirsiniz.
Fall Guys alınır ama Fallout 4'ü bilmiyorum. Fall Guys artık alınmaz diyen arkadaş galiba hiç oynamamış oyunu sadece birkaç aylık küçük bir oyun sanıyor. Fall Guys yeni gelen güncellemeler ve yeni mapler ile daha da güzelleşti.

Bilmeden konuşmayın lütfen oyunu çıktığı gün aldım. Eğer küçük bir oyun sansam hemen atlamazdım. Oyunu gerek arkadaşlarımla gerekse tek başıma oynadım. Ayrıca oyunu birkaç aylık küçük bir oyun sandığım falanda yok nereden çıkarıyorsunuz bunları anlamıyorum. Eğer arkadaş hile açan insanlarla sıkıntısız bir şekilde oynayabilecekse oyunu alabilir. İlaveten oyun tek başına çok can sıkıyor bir süreden sonra.
Ne vakittir kendi fikrini söyleyenlere böyle davranılıyor acaba?
 
Son düzenleyen: Moderatör:

Geri
Yukarı