P ProfAybars Hectopat Katılım 20 Ekim 2020 Mesajlar 133 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Diğer 24 Kasım 2020 #1 Merhaba, Fall Guys oynarken kostüm değiştirme yerine tıklayınca bir anda donuyor, sonra beyaz ekran erip Fall Guys Client Game exe yanıt vermiyor diyor. Ama oyun içi bir sıkıntı yok.
Merhaba, Fall Guys oynarken kostüm değiştirme yerine tıklayınca bir anda donuyor, sonra beyaz ekran erip Fall Guys Client Game exe yanıt vermiyor diyor. Ama oyun içi bir sıkıntı yok.
C Ciusance Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Haziran 2020 Mesajlar 1.844 Makaleler 4 24 Kasım 2020 #2 Oyununuz Crack ise normal bir durum. Artı 0 Eksi
F FurkanBos Centipat Katılım 26 Haziran 2020 Mesajlar 1.246 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Diğer 24 Kasım 2020 #3 Ciusance dedi: Oyununuz Crack ise normal bir durum. Genişletmek için tıkla... Ezbere yorum yapmayın artık. Artı 0 Eksi
Ciusance dedi: Oyununuz Crack ise normal bir durum. Genişletmek için tıkla... Ezbere yorum yapmayın artık.
C Ciusance Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Haziran 2020 Mesajlar 1.844 Makaleler 4 24 Kasım 2020 #4 FurkanBos dedi: Ezbere yorum yapmayın artık. Genişletmek için tıkla... Ezbere mi yorum yaptım? Crack ise hata ile karşılaşacağını bildiğim için yazdım. Sizde yorum yapmak için yorum yapmayın lütfen. Artı 0 Eksi
FurkanBos dedi: Ezbere yorum yapmayın artık. Genişletmek için tıkla... Ezbere mi yorum yaptım? Crack ise hata ile karşılaşacağını bildiğim için yazdım. Sizde yorum yapmak için yorum yapmayın lütfen.
balikeat Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 12 Temmuz 2016 Mesajlar 7.244 Çözümler 28 24 Kasım 2020 #5 Steam'den Dosyaların bütünlüğünü doğrulayabilirsin. Genellikle işe yarar. Artı 0 Eksi
KS KS P ProfAybars Hectopat Katılım 20 Ekim 2020 Mesajlar 133 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Diğer 25 Kasım 2020 #6 balikeat dedi: Steam'den dosyaların bütünlüğünü doğrulayabilirsin. Genellikle işe yarar. Genişletmek için tıkla... Yaramadı denedim daha önce. Ciusance dedi: Ezbere mi yorum yaptım? Crack ise hata ile karşılaşacağını bildiğim için yazdım. Sizde yorum yapmak için yorum yapmayın lütfen. Genişletmek için tıkla... Ciusance dedi: Oyununuz crack ise normal bir durum. Genişletmek için tıkla... Hayır. Crack değil satın alldım. Ayrıca Fall Guys'ın crack i yok. Artı 0 Eksi
balikeat dedi: Steam'den dosyaların bütünlüğünü doğrulayabilirsin. Genellikle işe yarar. Genişletmek için tıkla... Yaramadı denedim daha önce. Ciusance dedi: Ezbere mi yorum yaptım? Crack ise hata ile karşılaşacağını bildiğim için yazdım. Sizde yorum yapmak için yorum yapmayın lütfen. Genişletmek için tıkla... Ciusance dedi: Oyununuz crack ise normal bir durum. Genişletmek için tıkla... Hayır. Crack değil satın alldım. Ayrıca Fall Guys'ın crack i yok.