Fallen Order alınır mı?

musty724

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, oyun indirime girmiş, merak ettim ama filmleriyle falan aram yoktur, Star Wars filmleri izlemedim. Oyundaki merakım macera keşif tarzı olması, eğlenmelik bir oyun diye düşünüyorum, alınır mı?

Merhaba, oyun indirime girmiş, merak ettim ama filmleriyle falan aram yoktur, Star Wars filmleri izlemedim. Oyundaki merakım macera keşif tarzı olması, eğlenmelik bir oyun diye düşünüyorum, alınır mı?

Bende senin gibi izlemediğim halde deneyip alayım dedim Epic'ten, aşırı kötü değil alınabilir.

Çok uzun saatler boyunca götürür seni pişman olmazsın, ayrıca oynanışıda baya bir zevklidir tatmin eder. indirimde bulmuşken kap.

Muazzam bir oyun değil fakat indirimde güzel düşüyordu uzun saatler de oynanır orta akıcılıkta fena olmayan bir gameplaye sahip oyun. Hikaye de iyidir, ikincisi çok iyi değildi.

Star Wars filmini tam olarak izlemedim ancak iki oyununu da bitirdim. Fiyatı 28 TL zaten gayet makul bir fiyatta. Macera keşif gibi etkenler oyunda çoğunlukla var.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı