Fallout 1 ve 2 oynanmazsa Fallout 3'ün zevki azalır mı?

Emrys54

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar fallout evrenine en baştan giriş yapmak istiyorum ama Fallout 3'e kadar olan oyunlar hem çok eski hem de üstten bakmalı olduğu için oynayasım gelmiyor. Fallout 3'e kadar olan oyunları oynamazsam hikaye yarım kalır mı merak ediyorum. Eğer kalmaz diyorsanız oynayacağım. Ayrıca Fallout Tactics: Brotherhood of Steel ile Fallout: Brotherhood of Steel'in farkı ne?

Hocam @Shikame isimli arkadaşa 1 ve 2. oyunlarda katılıyorum. Günümüzde hem çok eski oyunlara tahammülünüz hem de zamanınız yoksa kesinlikle bulaşmayın fakat Fallout 3 için durum aynı değil, oyun New Vegas ile tamamen aynı grafik falan olarak, sadece atmosfer olarak New Vegas gibi cıvıl cıvıl değil de biraz daha karanlık, New Vegas'ı oynamadım ama yaz tatili bitmeden ona da girişmeyi düşünüyorum, 3. oyunuda yaz tatiline girmeden bitirmiştim zaten. Ama ufak bir fark hatırlıyorum sadece, babam oynarken görmüştüm nişan alma kısmı daha iyi daha adamakıllı nişan alınabiliyor fakat dediğim gibi onun dışında hiçbir fark yok, bu arada seriye girişmeden evli çocuklu oyuncu diye bir kanalın bütün Fallout Lore'unu anlattığı bir videosu var bakabilirsiniz ben oyunun ortalarındayken bakmıştım. Bu arada Fallout 3'te 118 saatim var yani iyi bir oyun tekrardan hatırlatayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…