TahaCanYuksek
Decapat
Daha fazla
Oyunda uzun saatler geçirdiğiniz için bir konuda görüşünüzü almak istiyorum. Yeni başladım ve daha önce bu kadar RPG tarzında bir oyun oynamamıştım, en fazla Witcher 3 var. Witcher'da belirli bir çizgi üzerinden ilerliyorsunuz genelde ve anlaşılır geliyordu bana ama Fallout'ta öyle olmadı benim için.
Megaton'dan çıktım karşı tarafa gitmem lazım ana görevde ama yolda ara görevlere denk geliyorum. Bunları yapmalı mıyım? Birisinde ateş karıncalarına denk geldim canıma okudular elimde yeterince mermi yoktu. Kafamı karıştı ne yapmam gerektiği, nereye gideyim ne yapayım sizce veya siz nasıl bir yol izlediniz?
Hocam final olarak oyunu 118 saat 40 dk ile bitirdim, isterseniz o ara görevleri tabii ki de geçebilirsiniz fakat yani o oyunların amacı hikayesinin çok iyi olması falan değil, sunduğu atmosfer ve bu ara/yan görevler sayesinde zengin bir dünya sunmak. Witcher'da hikayede güzel diye biliyorum karakterler falan fazlasıyla ikonik o oyunda ama Fallout'ta öyle değil tabii ki, zaten amacıda o değil, amacı o dünyanın gerçekten savaş sonrası yıkıldığını vb görebilmek, wastelandda gezerken heyecanlanmak vb. ben bütün içeriklerini tükettim oyunun ama biraz sorun çözmeye falan çalıştım bende bug oldu bazı görevlerde. Yoksa 100 saatte falan biterdi yani.
o seviye anlama olayını deneme yanılma yoluyla kaydederek dal mesela bir yaratığa, kesemediysen geri alırsın. diğer soruları arkadaş zaten cevaplamış.Teşekkür ederim. Biraz şu konuda kafam karıştı: haritada keşif üzerine ilerliyoruzda benim gücümün yeteceği kısımları anlamam için denemem gerekiyor sanırım o yaratıklarla savaşmayı? Mesela Super mutant gördüm ve uzaklaştım muhtemelen yenemem diye.