Fallout 1'i oynayıp bitiren var mı?

watchdogs123p

Kilopat
Yer
İstanbul
Sanırım 5. sınıfa giderken posta gazetesi eki olarak almıştım fallout 1'i. Fallout 1'i defalarca oynadım ama oyun İngilizce olduğu için ve görevlerden anlamadığım için bu iki oyunu bitirmek nasip olmadı. Tam çözüm izleyip biraz ilerlerdim aynısını yaparak. Bu seferde su çipini bulamadığımdan son kayıt noktasına atıyor. Oyuna devam edemiyorum. Siz oynayıp bitirdiniz mi bu oyunu? Görevlerden anlamak ve oyunu bitirmek için iyi bir İngilizce mi gerekir yoksa ben dikkatsizlikten mi görevleri çözemiyorum? Ne yapmam gerekiyor? 10-11 yaşımdan beri fallout 1'i defalarca oynadım ama bitiremedim. Yaş 22-23 oldu. Lütfen yardımcı olun.

Dosya Ekleri

• 71flJ2CsLQS._AC_SL1074_.jpg
    71flJ2CsLQS._AC_SL1074_.jpg
    105,5 KB · Görüntüleme: 319
Ben oyunu bitirdim. Tip okuyorum. Oyunda asiri fazla İngilizce istemiyor. Biraz dikkat ve ortanin ustu İngilizce ile rahat biter. 105 saatte bitirdim bu arada.

Steam'den mi aldınız? Süre istiyor galiba çipi bulmak için. Ben defalarca oynadım. Bir animasyon geliyor; denizin dibinde bir su altı aracı var. İçinde adamları gösteriyor sonra en son Save'e atıyor beni. Su çipini zamanında bulamadım diye sanırım. Neyi yanlış yapıyorum?

Vault 13'ün su sıkıntısını çözebilmen için 150 günün var. Karavanlar ile su yollarsan limiti 100 gün daha yükseltme şansın vardı diye hatırlıyorum.

Bu yama ile süre limitini kaldırabilirsin: Fallout Fixt mod

Vault 13'ün su sıkıntısını çözebilmen için 150 günün var. Karavanlar ile su yollarsan limiti 100 gün daha yükseltme şansın vardı diye hatırlıyorum.

Yama için teşekkürler. Bu 150 gün gerçek hayattaki 150 gün mü?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı