Fallout 3 açılmıyor

İşletim sistemi
Windows 10

slayerdutch

Hectopat
Makaleler
8
Selam. Az önce Fallout 3'e gireyim dedim ama giremedim. Her şeyi denedim. Not defterlerini karıştırdım, uyumluluk ayarlarını yaptım yani kısacası her şeyi yaptım ama hiçbir şekilde oyun açılmıyor. Daha ne yapayım ben?

Son düzenleyen: Moderatör:
Windows Defender engelliyor olabilir çekirdek yalıtımı kapatın yeniden başlatın bilgisayarı sorun çözülür büyük ihtimal.

Windows Defender engelliyor olabilir çekirdek yalıtımı kapatın yeniden başlatın bilgisayarı sorun çözülür büyük ihtimal.
32 bit olarak sisteme geliyor windows 10 varsa 64 bit olarak göstermeniz de gereke bilir.

Oyun muhtemelen dahili ekran karti ile calistigi icin sorun yasiyor olabilirsiniz.

Ilk önce bunu deneyin.

Olmazsa ayriyeten bunu da uygulayin.

Bu arada ikinci baglantida görünen fallout3.exe ise yaramazsa ayriyeten falloutlaunchersteam.exe'yi de OpenGL ayarindan NVIDIA ekran kartina ayarlayin.

Son düzenleme:
Oyun muhtemelen dahili ekran karti ile calistigi icin sorun yasiyor olabilirsiniz.

Ilk önce bunu deneyin.

Olmazsa ayriyeten bunu da uygulayin.

Bu arada ikinci baglantida görünen fallout3.exe ise yaramazsa ayriyeten falloutlaunchersteam.exe'yi de OpenGL ayarindan NVIDIA ekran kartina ayarlayin.
Onları da yaptım. Sonuç aynı.

Bunu da denediniz mi? Launcher'da hangi ekran karti görünüyor? Görsel paylasin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı