Fallout 3 GOTY 103,55 TL'ye alınır mı?

Arkadaşlar değerli yorumlarınız için teşekkür ederim ama tek ve sabit kütüphanem Steam, yani başka bir kütüphane kullanmıyorum ve kalıcı olarak edinmek istiyorum ama dediğiniz gibi çok çok fazla fiyatı. Galiba mantıklı olan indirim beklemek.
Dostum. Bekle bir dakika, senin için bir şey bakıyorum.

Yani aslında oyun RPG bakımından doyurucu mu?
Oynamadığım için net bir şey söyleyemiyorum fakat serinin bir diğer oyunu olan New Vegas'ın yorumlarına göre evet eski oyunları RPG bakımından doyurucuymuş.

Valla Game Pass alıp oradan onu oyna, bitir. Sonra başka oyun da oynarsın oradan. 100 TL verilmez, yazık.
Yalnız düşününce zam gelmeden önce 100TL ile tüm Fallout serisi alınabiliyormuş.

Bugün 1 Ağustos'da Steam Survival Fest indirimleri gelecekti normalde. Şimdi yabancı bir kaynaktan baktım, önümüzdeki haftaya ertelenmiş indirimleri. Survival Fest'de inşa etme, sandbox oyunlar da indirime giriyor. Fallout oyunları bu indirime dahil mi? Dahil ise önümüzdeki hafta Survival Fest geldiğinde indirime girer. Biliyor musunuz? @490836 @partylikeits1941

Bugün 1 Ağustos'da Steam Survival Fest indirimleri gelecekti normalde. Şimdi yabancı bir kaynaktan baktım, önümüzdeki haftaya ertelenmiş indirimleri. Survival Fest'de inşa etme, sandbox oyunlar da indirime giriyor. Fallout oyunları bu indirime dahil mi? Dahil ise önümüzdeki hafta Survival Fest geldiğinde indirime girer. Biliyor musunuz? @490836 @partylikeits1941
Survival Fest'Te Forest gibi hayatta kalma oyunları indirime girecektir. Fallout RPG diye geçiyor benim bildiğim.

Yani aslında oyun RPG bakımından doyurucu mu?

Doyurucu. Fallout 3 ile New Vegas, Fallout 4'ten RPG açısından daha iyiler. Tabii sen hepsini al, piyasada adam gibi RPG oyunu kalmadı New Vegas tek başına son 10 senede çıkanları tek başına tokatlayacak kapasiteye sahip.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı