CTRL_ALT_F4
Hectopat
Daha fazla  

- RAM
- 16 GB
- Ekran kartı
- 4 GB GTX 1650 Tİ
- Anakart
- Laptop anakartı Intel'in şu mobil anakartı.
- İşlemci
- 10. NESİL İ5 10300H
Evet. Bu hafta Epic Games'de ücretsiz oldu Fallout 3 ben de aldım. İndirdim aga. Sonra simgesine basıp açtım. İlk önce küçük bir ekran geliyor seçenekleri seçip oyna girmemiz için bilenler bilir. Play'a basıyorum oyuna girsin diye birden oyun yok yere kapanıyor Epic Games' açılıyor sonra. Çözümlerin çoğu Steam'dan alınan Fallout GOTY'ye göre çözümler. Yönetici olarak çalıştı ve uyumluluk ayarlarını Windows XP servis pack 3 yap çalışır diyen oldu başka sayfalarda. Windows 11 kullandığım için sadece widows Vista gözüküyor. Vista'yi da denedim belki açılır diye açılmadı. Bir de bu belgekerde busethreadedaı = 0 ve bilmem  ne bir şey bir şey = 2 var bunları yapın diyor onlar normalde 0 oluyormuş birinin önüne 1 diyerininkine de 2 yazacakmışız 0'ları değiştirecekmişiz. Benimkinden orada bir sıkıntı yoktu baktım. Yine de gittim 0 yazdım ikisine de belgeyi kaydedip açmayı deneyip sonra olmayınca geri 1 ve 2 sayısıyla değiştirdim tekrar denedim yine açılmadı. Nexsus moddaki modlarda çok eski olmuyor. Windows Live Game bir şey bir şey var onu indirdim ama kuramadım hata veriyor sunucu ağ bağlantısı diyor ama internetim çok iyi. Yardım edin bu oyunu çok seviyorum ama bu hatalar sinir krizine girdirecek beni.

Son düzenleyen: Moderatör: