Fallout 3 hakkında görüşlerim

slayerdutch

Hectopat
Katılım
5 Mayıs 2020
Mesajlar
1.783
Makaleler
8
Çözümler
7
Yer
Beşiktaş/İstanbul
Selamlar. Biliyorsunuz Fallout 3 çıkışından sonra Bethesda'ya büyük bir servet ettirdi. Çünkü hem bayağı sattı, hem de oyun gerçekten güzel ve ben de buna şahidim. Oyun şu ana kadar göreceğiniz en iyi RPG oyunlardan biri ve oyun bir hayli gerçekçi. Basit bir örnek vereyim: Eğer çok fazla yiyecek ve içecek tüketirseniz kararteriniz şişmanlaşıyor ve yavaş yürümeye başlıyorsunuz. Bu güzel bir detay. Benim de en çok sevdiğim özellik, Fallout'u Fallout yapan özellik yani VATS özelliği. VATS özelliği ve mekanikleri süper. Oyun bana mı zor geldi bilmiyorum ama normal ateş ederken ölme ihitmaliniz %90. Ben yeni başladığım için şu anlık görüşlerim bunlar. Siz ne düşünüyorsunuz? Cevaplarınızı bekliyorum.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Fallout New Vegas'ın gölgesinde kalmış bir oyun. Ondan önce çıkmasına rağmen. Oynarsan onu anlarsın. Fallout 3 ben açıkçası biraz ruhsuz buldum. Sarmıyor. New Vegas defalarca bitirdim 3. oyunu 1 kere zor bitirdim.
 
Fallout New Vegas sonra oynarsan oyun dolu gelmiyor.
Fallout 3 kendi içinde iyi bir oyun, güzel bir ana hikayesi, eğlenceli savaş mekanikleri, stimpak kasma taktiği sayesinde 500 stimpak ile gezmek, iyi düşünülmüş yan görevleri, oyunda bulunan sadece bir T-51 zırhı ile süper bir oyun.
Fallout 3 sonra new vegas oynayın demek istediğimizi anlayacaksınız.
 
Eğer çok fazla yiyecek ve içecek tüketirseniz kararteriniz şişmanlaşıyor ve yavaş yürümeye başlıyorsunuz.
Bu arada ben çok fazla RDR 2'ye kaçtım galiba. Çünkü böyle bir özellik yok. Meğer çok fazla eşya alırsak yavaş yürümeye başlıyormuş. Yani olay şişmanlaşmak falan değil.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı