İddia Fallout 3 Remake Geliyor!

Fallout 5 öncesi 3 Remake potansiyeli olan bir gelişme. Aslında Oblivion Remastered da bir şeyin bağlantısı mı diye düşünülüyor fakat TES 6'nın birkaç yıl sonra çıkacağı göz önüne alındığı zaman tamamen komplo teorileri ile ilgili bir tartışma.

Açıkçası söylenti olduğuna inanmıyorum. Bethesda oyunun mekanikleri kendi motorları üstünden çalışırken grafikleri UE5 üzerinde çalıştırmış basitçe. Bu şekilde çok hızlı remasterlar yapılabilir ve Bethesda burada ekmek görmüş olabilir. 500K anlık oyuncu görmüş Oblivion Game Pass'te olmasına rağmen.

Remake gelirse iyi akar. Eski grafikli oyunlara Remake yapma işi devam eder de eski grafikli oyunları güzelce oynarız umarım.

3 gibi serinin hiçbir oyununun çeyreği etmeyecek bir oyuna bu kadar efora gerek yok sanki. Oyunun tek eksiği gameplay ve grafik değil çünkü, hikaye ve yan görev kalitesi olarak da yerlerde.
Açıkçası orijinali oynamaya çalışmış biri olarak katılıyorum. Bu gözler bir New Vegas Remake görmek isterdi ama nasipte yokmuş. Fallout 3 de o kadar kötü değil yine de oynanır dediğimiz ve bu zamana kadar teknik sebeplerden bitiremediğimiz bir oyundu. Güzel bi haber benim için.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı