Fikrini belirtmene kimsenin bir şey dediği yok.
Ama gelip de ciddiye alınacak bir tarafı yok bu yorumun gibisinden bir üslup takınırsan kimse sana elinde gülle gelmez.
Paralı çeviri grubu adamı. Üsluba bak. İşsiz gibi uğraşmak falan. Güzel üslup.
Bizim Fallout yamamız yok. Fallout 4'ün bunun harici yaması yok. Neyi ne diye bile isteye kötüleyeyim? 10dk sürdü sürmedi o mesaj. Hata aramaya didikliyor olsam neler neler çıkardı.
Fallout 4, artık yaşı itibariyle kimsenin kolay kolay üstüne düşeceği bir oyun değil. Zamanında böyle çevirilere tepki veriliyor olsa insanlar güzel çevirilerle oyun oynardı. Kaçırdığınız nokta burası.
Vasat işlere vasat demediğiniz için yamalar bu şekilde. Onlarca iyi çevirmen böyle çeviriler yüzünden artık oyunlara el atmıyor. Böyle çevirilere alkış tuttuğunuz zaman da kimse oyun çevirmek istemiyor.
Sabaha kadar anlatsam da anlayacağını sanmıyorum. Paralı çeviri olayına takılıp kalmışsınız çünkü. Bu yamayı eleştirmenin bana pozitif dönüt sağlayacak bir yanı yok
Ama hala ücretli çeviri türküsüne devam ediyorsun, bak bu art niyettir
Kusura bakma ama üslubun berbat. Profilim açık, diğer yama konularına ne yorum yapmışım bakabilirsin.
Bana inanmıyorsan ve hala yamanın dört dörtlük olduğunu düşünüyorsan yamayı indirip bakabilirisin.