Fallout 4 90 TL - Kinguin - Ön Sipariş

Makaleler
287
Yer
İstanbul
Merhaba,

Fallout 4'ün Steam'de malum distribütör yüzünden 179 TL'ye satıldığını görünce sinirlendim. Tam da bunun üzerine daha önce defalarca sorunsuz alışveriş yaptığım Kinguin mail attı, Fallout 4 uygun fiyata alınabilir diye.

Girdim baktım, oyun şu anda $32.92. TL ile 87 ~ 90 TL ediyor.

Adım adım:

1. Pre-order now diyorsunuz.

2. Böyle bir pencere çıkarsa 1.10$ fiyata rastgele Steam oyunu alabilirsiniz. Ya da almazsınız. Size kalmış.

3. Proceed to checkout diyorsunuz:

4. Sisteme giriş yapın eğer yapmadıysanız:

5. Fatura adresi girip Continue diyorsunuz:

6. Tekrar Continue:

7. Ödeme tipini seçiyorsunuz ve tekrar Continue.

Kredi kartı için Credit Card mesela.

8. Place Order diyorsunuz:

9. Ödeme sayfası geliyor ve burada kredi kartı bilgilerimizi giriyoruz:

10. 3D Secure şifremizi alıyoruz:

11. Ve işlem onaylanıyor:

Artık oyunu My Orders altında görebilisiniz:

Oyun ön sipariş olduğundan henüz ürün anahtarı hazır değil. GTA 5'te olduğu gibi oyuunun çıkışına yakın zamanda ürün anahtarları teslim edilecek.

Bu arada 1.10$ verdiğim rastgele oyun da 18 TL'lik gayet olumlu yorum alan bir oyun çıktı

Q.U.B.E: Director's Cut Steam'de

%5 indirim için PANDA5 kodunu kullanabilirsiniz. (Reklamsa özür dilerim.)

Son düzenleme:
İyi günler,ben kinguin üzerinden paypal nakit kullanarak fifa 16 yı ön sipariş vermek istiyorum FIFA 16 PRE-ORDER Origin CD Key - FIFA size sormak istediğim soru şu;
oyunun normal fiyatı euro,ben ise karta tl yükleyeceğim,paypal nakit kartla bu işlemi yapabilir miyim?

Sol üstte Currency yazan yerde avro simgesini TRY ile değiştirirsen oyun TL üzerinden gözükür.

Sol üstte Currency yazan yerde avro simgesini TRY ile değiştirirsen oyun TL üzerinden gözükür.
Evet tl cinsinde fiyatı gözüküyor.ama satın alma işlemine geldiğimde tekrar euroya dönüyor.ben tl yuklesem de odemede kullanabilir miyim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…