Merhaba,
Fallout 4'ün Steam'de malum distribütör yüzünden 179 TL'ye satıldığını görünce sinirlendim. Tam da bunun üzerine daha önce defalarca sorunsuz alışveriş yaptığım Kinguin mail attı, Fallout 4 uygun fiyata alınabilir diye.
Girdim baktım, oyun şu anda $32.92. TL ile 87 ~ 90 TL ediyor.
Adım adım:
Oyun ön sipariş olduğundan henüz ürün anahtarı hazır değil. GTA 5'te olduğu gibi oyuunun çıkışına yakın zamanda ürün anahtarları teslim edilecek.
Bu arada 1.10$ verdiğim rastgele oyun da 18 TL'lik gayet olumlu yorum alan bir oyun çıktı
Q.U.B.E: Director's Cut Steam'de
Fallout 4'ün Steam'de malum distribütör yüzünden 179 TL'ye satıldığını görünce sinirlendim. Tam da bunun üzerine daha önce defalarca sorunsuz alışveriş yaptığım Kinguin mail attı, Fallout 4 uygun fiyata alınabilir diye.
Girdim baktım, oyun şu anda $32.92. TL ile 87 ~ 90 TL ediyor.
Adım adım:
- Pre-order now diyorsunuz.
- Böyle bir pencere çıkarsa 1.10$ fiyata rastgele Steam oyunu alabilirsiniz. Ya da almazsınız. Size kalmış.
- Proceed to checkout diyorsunuz:
- Sisteme giriş yapın eğer yapmadıysanız:
- Fatura adresi girip Continue diyorsunuz:
- Tekrar Continue:
- Ödeme tipini seçiyorsunuz ve tekrar Continue.
Kredi kartı için Credit Card mesela.
- Place Order diyorsunuz:
- Ödeme sayfası geliyor ve burada kredi kartı bilgilerimizi giriyoruz:
- 3D Secure şifremizi alıyoruz:
- Ve işlem onaylanıyor:
Oyun ön sipariş olduğundan henüz ürün anahtarı hazır değil. GTA 5'te olduğu gibi oyuunun çıkışına yakın zamanda ürün anahtarları teslim edilecek.
Bu arada 1.10$ verdiğim rastgele oyun da 18 TL'lik gayet olumlu yorum alan bir oyun çıktı
Q.U.B.E: Director's Cut Steam'de