Alitasbasi67 Decapat Katılım 22 Ağustos 2018 Mesajlar 463 Çözümler 1 25 Mart 2019 #1 Oyunu Nexus Mod Manager kullanmadan elle kurmak istiyorum çünkü Skyrim'de mod kuramamıştım. Bu modu indirdikten sonra Fallout 4 dosya konumunu açıp data klasörüne mi atacağım modu? Biri yardım edebilir mi? Son düzenleyen: Moderatör: 25 Mart 2019
Oyunu Nexus Mod Manager kullanmadan elle kurmak istiyorum çünkü Skyrim'de mod kuramamıştım. Bu modu indirdikten sonra Fallout 4 dosya konumunu açıp data klasörüne mi atacağım modu? Biri yardım edebilir mi?
LayThese Megapat Zamanın Tanığı Katılım 2 Haziran 2016 Mesajlar 2.338 Çözümler 29 25 Mart 2019 #2 Oyunun Kayıt Bilgisine ve AppData üzerindeki birkaç .ini dosyasına müdahale gerekiyordu diye hatırlıyorum. Artı 0 Eksi
Oyunun Kayıt Bilgisine ve AppData üzerindeki birkaç .ini dosyasına müdahale gerekiyordu diye hatırlıyorum.
KS KS Alitasbasi67 Decapat Katılım 22 Ağustos 2018 Mesajlar 463 Çözümler 1 25 Mart 2019 #3 LayThese dedi: Oyunun Kayıt Bilgisine ve AppData üzerindeki birkaç .ini dosyasına müdahale gerekiyordu diye hatırlıyorum. Genişletmek için tıkla... Gerekiyor biliyorum ama data klasörüne mı atılıyor diye sordum sadece Artı 0 Eksi
LayThese dedi: Oyunun Kayıt Bilgisine ve AppData üzerindeki birkaç .ini dosyasına müdahale gerekiyordu diye hatırlıyorum. Genişletmek için tıkla... Gerekiyor biliyorum ama data klasörüne mı atılıyor diye sordum sadece