- Makaleler
- 11
@Çınar ÇİFTÇİ yardımınız için teşekkür ederim. Sanırım işe yaramış.
Ben hiç downgrade ile uğraşmadım neden çoğu grafik modu downgrade istiyor? Son sürüm sıkıntılı mı?
Görüntü ayarlarını böyle yapabilirsin istersen.
Eki Görüntüle 1931077
Ayrıca 1.0.7.0 gölgeleri daha detaylı.
Soldaki 1.0.7.0 sağdaki en yeni sürüm.
Eki Görüntüle 1931080
Aynı karıncalanma bende de var çok kötü.Peki son olarak bir şey sormak istiyorum. Sizce DXVK sürümünü 1.9.4 yapmalı mıyım? Yoksa 2.2 kalsın mı? He bir de FXAA modu falan var mı? Özellikle oyunda nesnelerin kenarlarında çok karıncalanma mevcut.
Peki son olarak bir şey sormak istiyorum. Sizce DXVK sürümünü 1.9.4 yapmalı mıyım? Yoksa 2.2 kalsın mı? He bir de FXAA modu falan var mı? Özellikle oyunda nesnelerin kenarlarında çok karıncalanma mevcut.
Aynı karıncalanma bende de var çok kötü.
İyi olur teşekkürler.Evet bir ara onunla ilgileneceğim bir mod bulursam buraya da atarım.
Dosyayı buraya atma imkanınız var mı?İstersniz birçok modu harmanladığım bir dosya atabilirim. Kendim de kullanıyorum R5 2600 + 1060 sistemle Full ayarlarda kasma donma olmadan oynayabiliyorum. Yalnız oyununuz complate Edition olması gerekli.
Bu da oyundan görüntüler.DC: Hermes6155 Steam arkadaşlık kodu: 1150566662
Eki Görüntüle 1930974
Eki Görüntüle 1930975
Eki Görüntüle 1930976
Dosyayı buraya atma imkanınız var mı?
Beni de etiketleyebilirseniz çok sevinirim.Yakında bir rehber oluşturacağım, takipte kalın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.