E EmreThePlayer Femtopat Katılım 21 Haziran 2023 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Temmuz 2023 #1 Arkadaşlar yaz indirimlerinde Fallout 4 aldım. Ama oyuna girdiğimde sistem gereksinimleri yettiği halde oyunun sabit 30 FPS olduğunu fark ettim. FPS limitini nasıl kaldırırım?
Arkadaşlar yaz indirimlerinde Fallout 4 aldım. Ama oyuna girdiğimde sistem gereksinimleri yettiği halde oyunun sabit 30 FPS olduğunu fark ettim. FPS limitini nasıl kaldırırım?
Lejax Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Ağustos 2019 Mesajlar 3.323 Makaleler 1 Çözümler 8 Daha fazla Sistem Özellikleri GPU: RTX 4060 CPU: Ryzen 7 7735HS RAM: 24GB 4800 MHz DDR5 Cinsiyet Erkek Meslek Elektrik Elektronik Mühendisi - Öğrenci 2 Temmuz 2023 #2 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Alperen Değer Megapat Katılım 18 Mayıs 2017 Mesajlar 731 Yer Aydın Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 2 Mayıs 2024 #3 Next gen update ile bende fps sorunu yaşıyorum. En fazla 48 fps veriyor. Çözüm yolunu bilen var mı? Artı 0 Eksi
Lejax Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Ağustos 2019 Mesajlar 3.323 Makaleler 1 Çözümler 8 Daha fazla Sistem Özellikleri GPU: RTX 4060 CPU: Ryzen 7 7735HS RAM: 24GB 4800 MHz DDR5 Cinsiyet Erkek Meslek Elektrik Elektronik Mühendisi - Öğrenci 3 Mayıs 2024 #4 Alperen Değer dedi: Next gen update ile bende fps sorunu yaşıyorum. En fazla 48 fps veriyor. Çözüm yolunu bilen var mı? Genişletmek için tıkla... Attığım videoyu denediniz mi? Çözüm o çünkü. Artı 0 Eksi
Alperen Değer dedi: Next gen update ile bende fps sorunu yaşıyorum. En fazla 48 fps veriyor. Çözüm yolunu bilen var mı? Genişletmek için tıkla... Attığım videoyu denediniz mi? Çözüm o çünkü.
Alperen Değer Megapat Katılım 18 Mayıs 2017 Mesajlar 731 Yer Aydın Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 3 Mayıs 2024 #5 Lejax dedi: Attığım videoyu denediniz mi? Çözüm o çünkü. Genişletmek için tıkla... Hocam şuraya bakarsan sevinirim. @Lejax yanlış konuyu etiketlemişim. Ben bu konu hakkında bir post ekledim. Oraya bakarsan sevinirim. Son düzenleme: 3 Mayıs 2024 Artı 0 Eksi
Lejax dedi: Attığım videoyu denediniz mi? Çözüm o çünkü. Genişletmek için tıkla... Hocam şuraya bakarsan sevinirim. @Lejax yanlış konuyu etiketlemişim. Ben bu konu hakkında bir post ekledim. Oraya bakarsan sevinirim.