Fallout 4 FPS sorunu nasıl çözülür?

İşletim sistemi
Windows 10

Furki3334

Hectopat
Sistemim yetmesine rağmen menüde 15-20 arası, ilk videoda 30-40 arası ama sonra video geçiyor ve FPS 1 oluyor ve su sesinden başka bir şey gelmiyor

Sistemim: Intel i7 işlemci, 16 GB RAM, NVIDIA GT940MX ekran kartı.

Senin ki laptop benim ki masaüstü anı FPS düşmesinin önü ne geçilemiyor ki bu motorun NPC'yı yumurtlayamamak gibi bir sorunu var ıkınıyor ama yok çıkmıyor masa. Üstündeki bildiğim modsuz kodsuz HDM yerine DP kablo kullanmak arkadaş yazmış bir onu dene ben de her yerde 2K Ultra ayarlarda sabit 72 FPS tek bir noktada aniden 30 düşüyor hep aynı yerde.

Ama bende menüde 15 FPS videoda 40 sonra videodan sonra bir anda 1E düşüp kalıyor optimizazyon sorununu çözemez miyiz.

Oyun dosyalarını doğrulamayı dener misiniz? Zira oyun dosyalarıyla ilgili bir problem olabilir. Optimizasyon ile ilgili bir problem olduğunu sanmıyorum. Çünkü daha önceden oynayabilmişsiniz.

Oyun dosyalarını doğrulamayı dener misiniz? Zira oyun dosyalarıyla ilgili bir problem olabilir. Optimizasyonla ilgili bir problem olduğunu sanmıyorum. Çünkü daha önceden oynayabilmişsiniz.

Onu denedim hatta yeniden bile yüklemiştim.
Net e kendi sistemini ve Fallout 4 FPS düşmesi fix diye arat.

Nasıl yani.
Net e kendi sistemini ve Fallout 4 FPS düşmesi fix diye arat.

Lenovo idepad 520 Fallout 4 FPS fix drop diye mi?

Dada bir kaç gün önce görmüştüm ama dikkat etmedim Windows 10 için bunun paketleri var Nvidia denetim masası ve yerel dosyalara göz at bölümünde doğru paketi seçersen çalışabilir .
Evet.
YouTube de fix var Steam de de video olarak ne kadar doğru bilmiyorum.
Fallout 4 fps drop fix diye yaz nexsus mod da var belki ise yarar .

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı