Fallout 4 mü, Fallout 76 mı yoksa Skyrim mi?

Peki Skyrim 'de yeteri kadar RPG ve yeteri kadar günümüze göre grafikleri ve animasyonları çok kötü değil, değil mi ?
Skyrim yakın dövüş odaklı olduğu için animasyonları daha iyi RPG öğeleri de gayet yerinde ve keşif hissi inanılmaz iyi. Zaten bireysel tavsiyem ikisini de deneyimlemeniz.
Fallout Shelter bence hepsinden zevkli.
Bunu bilmiyorum
 
Skyrim yakın dövüş odaklı olduğu için animasyonları daha iyi RPG öğeleri de gayet yerinde ve keşif hissi inanılmaz iyi. Zaten bireysel tavsiyem ikisini de deneyimlemeniz.

Bunu bilmiyorum
ve New Vegas zaten 5TL herhalde Bethesta New Vegas 'ı almayan kalmasın kampanyası yapıyor.
 
Hocam bir arattım da sanırım bu oyun Mobile ve Online tabanlı gibi geldi. Ben telefondan oyun oynamayı ve Online oyunu pek sevmiyorum. Uzaktan bakıp anlayamadığım bir şey var mı bu oyunda?

Öncelikle Online bir oyun değil ve sadece mobil platformda yok. İstersen bilgisayarından da Steam'den kurup oynayabilirsin. Oyunun mantığı çok güzel. İnsanların yeteneklerine göre iş grubuna ayırıyorsun ve bu iyi olduğu konuları dilersen geliştiredebilirsin çeşitli eğitimlere sokarak. Bu esnada baskın yiyebilirsin yağmacılar tarafından (bot), yangın çıkabilir, böcekler istila edebilir, bunları da defetmek için savunmanı geliştirmen lazım, aynı zamanda bireylerini. Sonracıma dışarı yollayabilirsin insanları, onlar da kendi zeka - algı seviyesine göre hayatta kalmaya ve mühimmat toplarlar. Bu sayede de farklı eşyalar edinip hem Vault'unu hem de bireylerinin gelişimine destek olabilirsin. YouTube'da S.P.E.C.I.A.L. Videoları var, onları (oyunun mantığını oturttuktan sonra) izlemeni öneririm. Kısa kısa videolar zaten ama aşırı faydalılar. Fallout Shelter Special yazarsan YouTube'a tek partlık bir video çıkacak, o resmi videosudur, oyuna başlarsan izlemeni öneririm. Oynamaya, en azından denemeye değer hoş bir oyun bence.
 

Geri
Yukarı